Саша Таран.
Новий гравець
- Реєстрування
- 5 Бер 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Саша Таран - народився 14 січня 2011 року у місті Львів, в багатій сім'ї. Батько - був генералом Служби безпеки цілий Львів знав мого батька я так тим гордився також були такі люди що нам завидували но тато на них уваги не звертав в області було багато бандітів Нажаль батько був 24/7 в кабінеті та керував співробітниками щоб воно лапали бандитів, мама була директором ЗМІ 1+1 тобто мами і тата можна сказати не було дамо мама завжди брала інтервʼю в тати і так жили я був завжди дома сам з найкращим другом також деколи був він був не раді грошей зі мною то я знаю на сто процентів він мене завжди підтримував і завжди помагав я завжди знав що він мені завжди поможе одного дня в нього було день народження і би з батьками купили йому плейстейшен 5 він мене завжди кликав в гості і ми грали в плейстейшен з ним мама та тато не переживали за мене бо знали що мнене там не обідать наступила зима і швидко почало темніти було страшно ходити вже до друга бо було темно та я знав що батька є Вроги і не хотів виходити на двір мама з татом була 24/7 разом а я був з найкращим другом з ранку до вечора наступив січень 14 числа в мене день народження я проводив час як завжди вечором мені мама та тато подарили велику собаку я такий був радий я з нею не чого не боявся так і жили за пару років на нашого тата на пали а точніше він був на виклику та його ранили він був перший час в лікарні лікар сказав що в нього перелом доги після лікарні тато ще був 2 місця в дома я такий був радий ми проводили з ним час як тату стало легше він повернувся на пост генерал СБУ вроги дали пробували з ним щось зробити но мій тато не здавався пройшли роки і нарешті мій тато зміг злапити тих ворогів ой Скікі вони нам всього поганого зробили тато покликав маму і мама почала брати в них інтервʼю тато був дуже радий бо знав що вони підуть в тюрму того ми накрили стіл з мамою закликали друзів тати і почали празнувати щось тато нарешті їх злапав..
То була зима і я був на канікулах того і не ходив в школу я був такий радий канікулам але вони швидко нажаль закінчились..
Я ходив до привотної школи то значить що я був в школі 24/7 я перестав бачитися з найкращим другом Тікі бачились по вихідних
Пройшов рік я поступив в 6 клас тато був дуже радий і знав що я якщо зможу то захочу поступити тато мені за то подарив компʼютер я почав розвиватися в грі юкрейн гта мені вона так сподобалась що я грав в неї 24/7 чесно що мамі і тату то не подобалось але мені та гра дуже сподобалась..
Нарешті почались канікули Тікі на 7 днів але не чого я також був радий я почав розвиватися в юкрейн гта та в мене почалось все виходити я найшов друзів які хоть я не бачив в риальному світі але знав що вони мені завжди поможуть та підтримають
Час минав, та я найшов в тій гри собі дівчину я був на 7 небі від радості ми почали з нею спілкуватися говорити по ночах це було просто не класно час пройшов дівчина закинула гру в дуже засмутився .. мені все змінилось за той час як я був з дівчиною я не дружив з друзями …
Я хотів повернути дружбу з ними але Нажаль вони мене послали …
Я зрозумів що я був не правий та закинув гру за місяць за місяць я повернувся та почав розвиватися…
Почалась школа та я вже не міг так часто грати пройшов місяць почались літні канікули та в мене почалась нова історія ….
Я пішов в ЗСУ та піднімався до четвертого звання перше після того як в мене було 4 звання і я пішов в НПУ д в НПУ Д за пару днів мене звільнили за втрату довірія …
Но я не здавався я пішов знову в ЗСУ піднявся до 4 звання та це було так важко я получав догани попередженя ледве піднявся на 4 звання та пішов переводом в НПУ к в НПУ к я піднявся на 2 порядкове звання та нажаль мене звільнили по причині порушення статуту …
Я знову не здався пішов в ЗСУ
Знову та почав там розвиватися піднявся на 3 звання дуже легко потім прийшов новий генерал та зробив нові правила та систему підвищення було дуже важко піднятися до 4 звання но і піднявся дуже довго робив все для лого щоб підвищитися за якісь місяць я був вже на 5 звання та почалася судна ніч…
Нажаль на судній ночі я получив Варн та втратив сили я Скікі йшов до 5 звання, пройшло два тижня мені зняли Варн я пішов в клани в клані мені сподобалось але було нудно , на даний час я роблю нову історію….
То була зима і я був на канікулах того і не ходив в школу я був такий радий канікулам але вони швидко нажаль закінчились..
Я ходив до привотної школи то значить що я був в школі 24/7 я перестав бачитися з найкращим другом Тікі бачились по вихідних
Пройшов рік я поступив в 6 клас тато був дуже радий і знав що я якщо зможу то захочу поступити тато мені за то подарив компʼютер я почав розвиватися в грі юкрейн гта мені вона так сподобалась що я грав в неї 24/7 чесно що мамі і тату то не подобалось але мені та гра дуже сподобалась..
Нарешті почались канікули Тікі на 7 днів але не чого я також був радий я почав розвиватися в юкрейн гта та в мене почалось все виходити я найшов друзів які хоть я не бачив в риальному світі але знав що вони мені завжди поможуть та підтримають
Час минав, та я найшов в тій гри собі дівчину я був на 7 небі від радості ми почали з нею спілкуватися говорити по ночах це було просто не класно час пройшов дівчина закинула гру в дуже засмутився .. мені все змінилось за той час як я був з дівчиною я не дружив з друзями …
Я хотів повернути дружбу з ними але Нажаль вони мене послали …
Я зрозумів що я був не правий та закинув гру за місяць за місяць я повернувся та почав розвиватися…
Почалась школа та я вже не міг так часто грати пройшов місяць почались літні канікули та в мене почалась нова історія ….
Я пішов в ЗСУ та піднімався до четвертого звання перше після того як в мене було 4 звання і я пішов в НПУ д в НПУ Д за пару днів мене звільнили за втрату довірія …
Но я не здавався я пішов знову в ЗСУ піднявся до 4 звання та це було так важко я получав догани попередженя ледве піднявся на 4 звання та пішов переводом в НПУ к в НПУ к я піднявся на 2 порядкове звання та нажаль мене звільнили по причині порушення статуту …
Я знову не здався пішов в ЗСУ
Знову та почав там розвиватися піднявся на 3 звання дуже легко потім прийшов новий генерал та зробив нові правила та систему підвищення було дуже важко піднятися до 4 звання но і піднявся дуже довго робив все для лого щоб підвищитися за якісь місяць я був вже на 5 звання та почалася судна ніч…
Нажаль на судній ночі я получив Варн та втратив сили я Скікі йшов до 5 звання, пройшло два тижня мені зняли Варн я пішов в клани в клані мені сподобалось але було нудно , на даний час я роблю нову історію….
Останнє редагування: