Відмовлено Біографія на лідера СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томі Гром

Новий гравець
Реєстрування
11 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
8
Мене звати Кирило, мені 17 років. Маю зріст 205 см та вагу 92 кг. Проживаю в місті Чернівці. На даний момент навчаюся в медичному коледжі за спеціальністю «Стоматологія», напрямок – стоматолог-ортопед. Вважаю себе відповідальною, дисциплінованою та цілеспрямованою людиною. Завжди прагну до саморозвитку, вмію працювати в команді та знаходити спільну мову з людьми. У складних ситуаціях зберігаю холодний розум, швидко приймаю обґрунтовані рішення та несу відповідальність за свої дії. Маю лідерські якості, вмію організовувати роботу колективу та підтримувати порядок. Відповідально ставлюся до поставлених завдань і завжди доводжу розпочату справу до кінця. Ціную чесність, справедливість та взаємоповагу. На посаді лідера СБУ планую підтримувати високий рівень дисципліни серед співробітників, проводити регулярні тренування та навчання особового складу, удосконалювати внутрішню організацію підрозділу та створювати комфортну атмосферу для роботи. Моєю головною метою є ефективна робота служби, забезпечення безпеки громадян та підтримання правопорядку. Впевнений, що мої особисті якості, відповідальність та бажання розвивати організацію допоможуть мені гідно виконувати обов'язки лідера СБУ та досягати поставлених цілей.

Валерій Романов

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
569
Реакції
227
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу RP-біографію, виношу вердикт:

1.1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
1.2. Назва теми має відповідати формі: "Ім'я Прізвище | *назва" (замість | можна використовувати інші роздільники). У назві біографії заборонено ставити нижнє підкреслення. На початку назви Вашої біографії обов'язково має бути нік персонажа українською у стандартному форматуванні.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі