Відмовлено Біографія особи на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Костів

Новий гравець
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
10
Реакції
4
Бали
6
Біографія та опис особи:
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Костів Владислав Петрович
Стать: Чоловіча
Мати - Костів Оксана Петрівна
Батько - Костів Петро Васильович
Зріст та вага: Зріст - 175см; Вага - 75,7 кг.
Дата народження: 25.05.2000
Вік: 23 років
Місце народження: Україна, Харків
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Захоплення: Фудбол
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Карий
Зачіска: Коротко стриженний
Відмітні знаки:тату на біцепсі.

Історія життя:
НАРОДЖЕННЯ:
Народився я у великому місті Харків у другому відділі пологів по історії батьків а іменно Мами я народився в 7:36 25.05.2000 Для моєї мами пологи були важкими тому що вона вживала алкоголь і через це їй лікарь казав що шанси щоб я вижив були 40% зі 100% коли все таки вдалось мене народити мама зразу кинула курити і вживати алкоголь. Поки я не закінчив школу
ПЕРШИЙ РАЗ У САДКУ:
Через три роки все було класно мама не пила тато заробляв достатньо грошей.Але поки не настав день як ми встали зранку одягнулись і мама мене кудась повела виявилось що це був дитячий садочок я був в пятій групі під назвою сонечко.Я не любив ходити в садочоктому попросив в батьків скоріше піти у Школу.
ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС:
Коли я прийшов до школи до свого класного керівника вона мені показала моїх доузів мені не сподобались вони були дуже шумними любили бігати ображали мене що я не вмію грати в фудбол я довго це терпів аж до 4 класу.
ХОБІ:
І в 4 класі Тато записав мене на фудбольну секцію під назвою ФК,,Пошук" це перший раз коли я був реально щасливий.
Я грав 6 років фудбол був професійним фудболістоп.
Історія про друзів і батьків:В мене був тіки один друг Дмитро Бандерівка ми з ним друзі від самого дитинства ще як були в садку разом він завжди мене підштовхував щоб я був кращи більше ніж батьки батьки зі мною навіть не спілкувався вони просто давали гроші на одяг на їжу все робив я сам готував їжу купляв одяг купляв книжки.
Історія про першу роботу:
Це був 9 клас я задав собі питання ким би я хотів встати цілий девятий десятий клас я не знав ким я б хотів бути в майбутньому і тут переглядав дошку оголошеннь в школі і там було написано що набір у НПУ м.Дніпра звісно я позвонив по номеру телефону мені сказали шо я маю пройти підготовку здати ЗНО.Пройшов час багато часу і в 11 класі коли здав ЗНО на 184 бали це була математи українська мова математику на 184 бали а українську на 179 балів зразу подав електронну заявку пройшло два місяця її схвалили і почалась моя карєра у НПУ м.Дніпра на цей час я вже Сержант.

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Вітаю!
Не вистачає подробиць життя в дорослому житті, а також в нашому часі.
Багато помилок.
Дуже коротка біографія.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі