Зачинено Біографія сім'ї "SHARK"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Перепужений

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
10
Бали
53
1. Назва клану: Shark
2. Лідер клану (Ваш NickName):
Михайло Перепужений
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників):
Вітасік Акула, Вікуся Акула, Софія Перепужена
4. Дата заснування:
06.11.23
5. Розташування бази клану:
м.Полтава
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан):
Наш клан переважно займається виготовленням забороненого товару, таких як нелегальний алкоголь та петрушка.
Ще замається рекетирством, грабіжем та кришуванням.
7. Історія клану:
Знайомство гравців:
Почнемо зі знайомства це було дуже неочікуванне знайомство, але не менше теплим і приємним.
Я як теперішній лідер клану познайомився з Вітасіком та Вікусею приблизно 30 жовтя.
Ми були разом в віддомому всім клані Nabanov, там ми почали тісно спілкуватись і проводити час разом
робити разом продукцію, їздити ввечері на машинах і грабувати людей, все як в звичайній дружбі.
Після чого ми добре здружились і вирішили зробити свою сім'ю, вирішили почати все з чистого листа і розвиватись разом.
Створення клану:
На створення свого клану нас підштовхнула одна ситуація, а саме конфлікт в колишньому клані.
Ми створили свій клан і почали його розвивати, розпочали війну з колишнім кланом Nabanov, через те що нас не влаштовував кістяк їхнього клану.
Довгий час у нас був з ними конфлікт була ворожнеча, ми їздили ввечері на машинах і розстрілювали кожного.
Після того як колишній лідер відійшов від своїх справ ми вирішили закінчити війну і тримати нейтралітет між нашими кланами.
Початок розвитку:
Розвивались з самого початку тільки ми в чотирьох, це був наш кістяк клану це були такі люди як:
Вітасік Акула (Лідер), Вікуся Акула (Модератор) та Михайло Перепужений (Старший), Софія Перепужена (Старший).
Ми потрошки починали розвивати свій клан, робили продукцію для розвитку цехів, їздили на ВЧ для того щоб викрасти озброєння.
Після того як Вітасік та Вікуся відійшли від справ, я став лідером клану та почав робити все в самотушку.
Набирав активних людей, розвивав цехи та в цілому старався зробити все як умога краще.
Теперішній час:
На даний час мій друг Вітасік знову повертається до справ та допомагає мені з розвитком клану.
Ми хочемо зробити авторитетний клан де людей будуть боятись тільки по одній назві.
Хочемо створити сім'ю, де кожний буде допомагати один одному та ніколи не залишить в біді.
А саме зараз ми вподальшому займаємось розвитком клану, поки що не вступаємо в нові війни допоки клан в нас не прокачений

8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так.

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Вітаю!
Схвалено

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
935
Бали
213
Вітаю!
Вашого клану немає на сервері, тому статус "зачинено".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі