Схвалено Біографія Bad Cop | Вадим Шевченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
35
Реакції
14
Бали
18
НАРОДЖЕННЯ:
Мама - *Кричить від болю*
Я народжую.
Батько - Я зараз викликаю швидку.

*Розмова по телефону*

Батько - Алло швидка моя дружина народжує.
Швидка - Добрий день турбуйтеся ми скоро будемо.

Батько - Будь ласка швидше.

Швидка - Ми скоро не переживайте не скидайте трубку якщо щось трапиться повідомте.

Батько - Я чую сирени швидкої.

Швидка - Зараз зайдуть лікарі не турбуйтеся вони будуть з хвилини на хвилину.

Батько - Вони вже тут дякую вам.

*Скинули трубку*

*У швидкій*

Батько - Ми вже поряд тримайся.

ДИТИНСТВО:
Народився Вадим в Україні Закарпатська область в невеликому містечку, в 4 роки мама Вадима відправила дитячий садок, у дитячому садку намагався сильно не виділятися серед дітей, любив їсти майже все що йому дали в дитячому садку, Вадим любив гратись на вулиці особливо на гірці, 6 років Вадим пішов в 1 клас, спочатку Вадим вчився добре і його улюблений предмет в школі була фізкультура, та інформатика, також він полюбляв малювання но в нього це не дуже добре виходило, у Вадима були середні оцінки не любив вчитися в школі йому більше подобалось гратись на вулиці, після чого Вадим попросив маму відправити його на футбол но мама сказала що відправить якщо Вадим буде краще навчатися, після чого все таки но почав краще вчитися і після того як у Вадима почали з'являтися оцінки 11 та 12 вона його записала на футбол, Він там пробув рівно 2 роки тому що йому набрид футбол і Вадим не хотів тренуватися і пішов з футболу назавжди, в 5 класі у Вадима оцінки ставали все гірші і гірші, Після того як у нього почали становитись оцінки погані батько з матусею вирішили поїхати в Київ, після чого жили там рівно 3 роки і переїхали до Харькова.

ПІДЛІТКОВИЙ ВІК:
Юний хлопчик із темним волоссям, блакитними очима та впевненою ходою йшов вулицею. Надворі була весна, співали птахи, все розквітало. Раптом ззаду його хтось гукнув: "*********************, ти, йди сюди!"
Вадим повернувся. Позаду нього стояла компанія хлопчиків на вигляд вони були одягнені бідно, в руках одного з хлопчаків був футбольний м'яч. Хлопчаки покликали пограти з ними у футбол. Хлопчику було нудно на новому місці і в нього залишилися неприємні спогади з дитинства і тому він хотів забути про все, що з ним трапилося, і познайомитися з новими людьми. Після гри у футбол усі розійшлися додому. Увечері Вадим почув під вікном свого будинку дивний діалог. Район у якому проживав Вадим був бідним і тому частенько було чути звуки сирен із сусідніх кварталів. Подивившись у вікно, хлопчик побачив двох підозрілих людей. У одного в руках був пакунок грошей, а другий тримав кобуру з пістолетом і картонну коробочку, в якій щось гриміло. Раптом Вадим застав лайку між цими людьми. Батько Вадима почувши шум на задньому подвір'ї пішов перевірити, що там трапилося, вийшовши на заднє подвір'я, він крикнув хлопцям, щоб ті забиралися. На той момент один з дивних людей спрямовував заряджений ствол на іншого і через різкі рухи отця Вадима він націлився на нього, після чого натиснув на курок. Хлопчик почув стрілянину, і потім звук мигалок. Так Вадим втратив свого батька. У Вадима почались проблеми з контролюванням емоцій після того як втратив батька.

ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ:
Вадим сидів у себе вдома та дивився телевізор після чого йому подзвонив його Максим та запропонував зустрітися, Вадим був тільки за, Максим вибрав дивне місце під мостом, Вадим не звернув уваги на це і поїхав на місце де він повинен зустрітися з Максимом, Вадим приїхав на місце та бачить Максима на новому автомобілі, Вадим питає "Ей звідки така тачка" Максим відповів "Є 1 тема як заробити грошей і не мало" Вадим спитав "Давай розказуй свою тему Максим відповів "відразу не відмовляйся подумай" Вадим відповів "Давай швидше не тяни" Після того Максим дістав білий пакетик з невідомою речовиною сказав пробуй тобі сподобається Вадим незнав що таке там находится він попробував та його втягнуло та він присів на підлогу та сказав Максиму "Що це ти мені дав..." Максим відповів "Це не важливо вже якщо хочеш товар то приходи на роботу до нас і будеш получати його" Вадиму не зіставалось нічого як подзвонити Максиму та спитати куда під'їхати Максим відповів "Біля закинутої школи" Вадим поїхав на місце котре вказав Максим, приїхавши на місце де повинні були зустрітись друзі, Вадим побачив Максима та пішов в його сторону, Вадим спитав "Де взяти той твій товар" Максим відповів "В мене а в кого ж ще" Вадим сказав "Мені потрібно 10 грам скільки буде коштувати" Максим відповів "10 грам буде коштувати 2000 гривень" Вадим купив тільки 3 грама тому що йому невистачало грошей, після того як вбили батька Вадима він хотів відомстити кривдникам батька він вступив в фракцію Державно Кримінально-Виконавча Служба,Вадим був в ДКВС не найкращим і не найгіршим, після чого Вадима підвищили до Старшого Сержанта, Вадим відслужив рік і повернувся до дому після чого він не міг найти роботу і вирішив повернутись до Державної Кримінальної-Виконавчої Служби скорочено ДКВС.

НАШ ЧАС:
Зараз Вадим несе службу в Державні Кримінально-Виконавчій Службі скорочено ДКВС, зараз у Вадима є свій підрозділ під назвою ГШР, Наразі Вадим має звання Полковник ДКВС, зараз Вадиму йому 25 роки він проживає в місті Харків, полюбляє мандрувати їздити в інші області України, після робочої зміни Вадим полюбляє займатися перепродажою автомобілів та бізнесів.

ВИСНОВОК:
Характер Вадима Шевченка: Доброзичливий, відповідальний, цілеспрямований, агресивний, швидкий, швидка реакція, спокійний, ранимий, беспощадний.
Основні прикмети: Шрам на коліні.
Позитивні риси: Намагається уникати конфліктів, несе відповідальність за свої дії та вчинки, намагається викластися на всю коли щось робить, Скромність, Задоволеність,
Благонадійність, Витримка, рішучість, старанність, Терпіння, Чесність, Сміливість,
Співчуття , намагається бути позитивним,Вадим після смерті батька у Вадима стала неврівноважена психіка.
Страх: страх павуків,страх змій, страх погляду ляльки,страх замкнутих просторів,
страх безумства, боязнь самотності.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі