Схвалено "Біографія Bad Cop | Ванс Ткач"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ванс

Козак
Реєстрування
29 Чер 2024
Дописи
14
Реакції
5
Бали
6
Прізвище, ім’я, по батькові (ПІБ): Ванс Ткач Сергійович

Стать: Чоловіча

Мати: Олена Василівна

Батько: Сергій Петрович

Зріст та вага: Зріст – 188 см, вага – 81 кг

Дата народження: 15.04.2000

Вік: 24 роки

Місце народження: Вінниця

Національність: Українець

Місце проживання: Львів

Захоплення: малювання, книги

Сімейний стан: Не одружений

Статура: Спортивна

Колір очей: Карі

Зачіска: Середньої довжини, русяве волосся

Відмітні знаки: Немає

Розділ 1: Дитинство і сім'я

Мене звати Ванс Ткач. Я народився у місті Вінниця, і це місто назавжди залишиться для мене особливим. Тут я провів дитинство, повне теплих спогадів і безтурботних днів. Моє життя було простим, але наповненим сімейним теплом і підтримкою.

Моя мама, Олена Василівна, працювала вчителькою. Вона завжди казала, що освіта допоможе мені знайти своє місце в житті. Батько, Сергій Петрович, був інженером, і його приклад навчив мене цінувати працю і слово.

У дитинстві я часто грав із друзями на вулиці. Ми будували халабуди, грали в футбол і просто насолоджувалися часом. Ці спогади завжди викликають у мене усмішку.

Розділ 2: Юність і вибір

Шкільні роки були для мене цікавими, але іноді важкими. У мене добре виходило з історії та математики, але іноді я не міг змусити себе робити домашнє завдання. Однак я завжди знаходив час для малювання — це було моє улюблене заняття.

У старших класах я захопився спортом. Легка атлетика стала для мене способом не тільки тримати себе у формі, але й доводити собі, що я можу більше.

Одного разу один із моїх друзів потрапив у погану ситуацію: через компанію він опинився в колонії. Цей випадок сильно на мене вплинув. Я вирішив, що хочу

працюватиправоохороннійсфері, щоб допомагати людям, які опинилися в складних обставинах, знаходити шлях назад до нормального життя.

Після школи я вступив до Львівського університету внутрішніх справ. Це був непростий вибір, але я вірив, що зможу змінювати життя людей.

Розділ 3: Початок роботи

Після навчання я почав працювати в ДКВС. Спочатку це здавалося цікавим і важливим: я перевіряв порядок, спілкувався з ув'язненими, допомагав їм справлятися з труднощами. Я вірив, що зможу хоч трохи змінити систему.

Однак реальність виявилася іншою. Часом я бачив, як правила порушуються, і на це просто заплющують очі. Колеги радили «не лізти, куди не треба», і з часом я почав розуміти, що система так просто не зміниться.

Розділ 4: Перша спокуса

Одного разу я помітив, як ув'язненому передали заборонені речі. Коли я спробував зупинити це, мене швидко зупинили колеги, які натякнули, що краще не псувати відносини з іншими.

Пізніше ув'язнений сам запропонував мені гроші за дозвіл користуватися телефоном. Спочатку я відмовився, але після кількох місяців фінансових проблем я все ж погодився. Це було нелегке рішення, але я вважав, що це невелика поступка, яка не змінить моїх принципів.

Розділ 5: Наслідки

Наслідки

Я став частиною системи, але вже не намагався боротися з її правилами. Я прийняв усе, що відбувалося, і вирішив використовувати це у своїх інтересах. Тепер я дію за власними законами роблю те, що вигідно мені, і майже не зважаю на моральні дилеми.

З часом я зрозумів, що бути "поганим поліцейським" — це найефективніший спосіб вижити в цій системі. Це не означає, що я повністю втратив принципи. Я просто пристосувався і більше не намагаюся виправляти те, що давно зламалося.

Поза роботою я залишаюся тим самим хлопцем: люблю читати книги, малювати та проводити час на природі. Але тепер я чітко розділяю своє особисте життя і те, ким я є на роботі. Я прийняв цей вибір і не жалкую.

Останнє редагування:

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Подайте заявку на отримання ролі за ось цим [посиланням]

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі