Відмовлено Біографія Bad Cop|Дамір Остапенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даміір Остапенко

Новий гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3
Глава 1 Дитинство, юність.

Дамір Остапеко народився 27.05.2000 року .В доволому великому місті народився Дамір в Кривому Розі .Він розвивався розглядав світ дивився на іграшкі .Грався познавав світ .Мій батько та мати мене деже оберигали.Коли я подав то мама мене так і гладила наприклад її слова:головонька не болить тота тота не болить.Ну потім батько вмер попав в аварію.І в Даміра осьталась тіки мати і мати його всім научала.Потім Дамір підріс йому було тікі 6 років він був в першому класі він починав читати ,писати,малювати і так далі...Коли Даміру було 12 років він вже був в шостому класі до йо уроків добавилися нові придмети.Він віділяв багато врямя віділяв на уроки він кождую ніч сидів учився і ось йому вже 14 років він закінчив школу і він пішов в технікум і там він знову вчився ...І коли він уже закінчив техніком то він почав ходити устряюваться на підробіток.Потім він влоштувався на підробіток.Він працював в віхідні він відпочивав.І одного віхідного дня друзі його позвили він вийшов на вулиць потів вони весилилися десь лазили і так далі.І ше у Даміра був дядя Вова він був в ЗСУ і він Даміру розказував шо там на ЗСУ він розказуван йому разні історії із ЗСУ і дядя його ще катав на машині TOYOTA Land Cruiser Даміру це дуже подобалось.Ну потім Дамір ходив на підробіток спілкувався з друзями і з Дядяй Вовай.Потім дядя подарив машину. дядя його ше вчив їздіти на машині і йому це скоро понабидьться.І одного разу пацани його позвали шоб зібрати кукорудзу(вкрасти) і вони це почті зробили вони зібрали кукорудзу і їх найшли поліція і вони сідають на два мотоцикла і вони погна відирваться і вони відірвалися.Потім вони прийшли додому і зварили кукурудзу і поїли смачненько.Дамір потім жив своєю життя……

Глава 2 служба в ЗСУ.

Потім Дамір оказався в ЗСУ і він сам такого не ожидав.Потім його дядя Вова дізнався шо він в ЗСУ і він почав розказувати Даміру про ЗСУ і так далі.Даміру було тяжко ну потім він осваювался дядя йому більше розказував про ЗСУ і Дамір там повишався отримував премію і так далі...Ну потім Дамір хотів збежати із ЗСУ в нього це майже вийшло але його потім затримали і Дамір далі бів в ЗСУ ,ну Дамір отримав тіки наказаніє затешо збіжав.Потім Дамір читав статут,субирдинацію,графік роботи і це все вінздавав на підвишиня .Він підвишився до другоо порядкового звання.І коли дядя дізнався то він Даміра брав на патрулі завданя і йім видавали премію або шось інше.Потім Дамір підвишився до третього порядкового звання і потім його з дядьой поїхіли на спіцеальне завдання і в цьому завдання помер Дядя Вова Дамір бів сам він виконав завдання і захоронив дядю.Потім Дамір приїхав на військову частину потім він розповів шо в нас помер бієць всі розочировоні.Ну потім Дамір каже нерастраємося він погиб на за нього атамстім.Ну потім Дамірїхав на разні патрулі,завдіння і так далі.Дамір уже знав все про ЗСУ його уважали.Потім Дамір допомагав старшим генералу ЗСУ подобався Дамір він даже його підвишив по наказу Дамір став навчти людей в ЗСУ люди в ЗСУ були благодарні вони почали говорити з Даміром вони знали всі Даміра і ось він вже Майор в ЗСУ він Начальник Академії він набирав людей солдатів в АКадемію і ось Дамір.Найшов замістітеля його він став давірять йому ну поітм він подвів Даміра і він його зняв і поставив нового і вн його ніколи не подводив.Потім Дамір захотів перейти в інший підрозділ в (АЗОВ) він їздив на завдання його поставили на Ст.Солдата.А ше Дамір розказивав солдатам його розвідки,завдання спец. завдання іше Дамір розказував лекції,тренування для солдатів АЗОВ Дамір іше було таке тренування так каже солдат наприклад було тренування чистака зброї,битва на тайзерах,штурм,тактика штурму,повідінка зі зброєю.…Хотів чогось нового Дамір і він захотів в СБУ.І в нього появилася нова мрія.І ось він шов до цієї мрії…..

Глава 3 Кар’єрна дорога СБУ.

Ось в ЗСУ приїхали Служба Безпеки України і вони приїхали шоб проветси агітацію і Дамір і ше Василь Трумпітер і Олег Фольц і вони всі були вже в СБУ.Дамір у же був в СБУ Курсантом йому почали розказувати показувати він зразу підвишився і він ріс по кар’єрі. вже як порядкове 5 звання і він рішив піти в підрозділ ЦСО А він підвишувался в підрозділі і його поставили на ст..солдат ЦСО А і він почав робити лакції для підрозділа ЦСО А наприклад:статут,коди тенкоди,графік роботи.А потім Дамір робив тренування для підрозділу наприклад:штурм,чистка зброї,тактика штурму,поведінка в руках зброї.Потім Даміра поставили на Зам.Кер. ЦСО А і потім він вже був 7 порядковим звання і ось Даміру захотів перейти в інший підрозділ академію і ось він пройшов обзвон на інструктора академії потім він вчив людей і ось на кіривник академії сказав Даміру еслі ти Дамір пройдеш обзвон на Ст.Інструктора то ти будеш ім і ось Дамір ось він чекає шо йому скажуть і йому кажуть ти пройшов Дамір був в захваті потім Дамір продовжував робити лекції,тренування.І всі його любили Даміра особа Курсанти,Мол.Летінанти і Летінант вони підбігали до нього і казали шо (п.Дамір зробіть лекцію або тренування) а шо Дамір вінробив їм лекції,тренування томушо він розумів шо еслі хочять то зроблю і так кожній день так по 5 або 6 тренуання або лекцій.Даміру було класно шо він розумів шо не зря робить цю роботу.І потім Дамір побачив шо аказується не робить так він побачив шо всі бійці стали такі чемні а коли в ніх спрашують хто так їх на учив вони кажуть пан.Дамір.Йому ше роблять подарунки наприклад якась конфета ну Дамір каже шо нетреба мені нічого мені треба результат а точніше шоб всі були розумні!Ше Даміру роблять комплименти і так далі.Одного разу Даміру дали мільйон за те шовін перший підвишивяся до 7 порядкового звання.

Глава 4 Сьогодення

Ось сьогоднішні дні Дамір уже кпітан восьме порядкове звання.Він Ст.Інструктор академії.І він далі учить всіх його любять Даміра теж каже я не дамав шо я токаго дабюсь.Рускошні авто,квартиру авто мерседес бенз амг Г63,два заза,один вольваген гольф 6.Дамір добився всього ну в нього ше багато мрій.Дамір каже в мене ше є котедж ну збирає на вілу.Дамір ісполніть всі свої мрії!

Останнє редагування:

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО!]

Порушення пункту 1.18!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі