Відмовлено Біографія Bad Cop|Gov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Брайтон Нокс

Шановний гравець
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
65
Реакції
43
Бали
23

🔥 RP-Біографія персонажа — Лінкс Максим Артемович
Гарного перегляду)

Посада: Полковник Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС)
Дата народження: 9 грудня 2000 року
Вік: 25 років (на 2025 рік)
Місце народження та проживання: м. Харків, Україна
Національність: Українець
Зріст / Вага: 185 см / 80 кг
Стать: Чоловіча
Статура: Спортивна
Очі: Зелені
Волосся: Темне, середньої довжини
Відмітні ознаки: Татуювання на лівій руці, великий шрам на лівій нозі​

👥 Сім’я та походження

Максим народився у звичайній, але амбітній родині. Його батько — Артем Лінкс, колишній військовий, який у 90-х вийшов у бізнес. Мати — бухгалтерка з холодним характером, яка навчила сина рахувати вигоди з будь-якої ситуації. В дитинстві Максим ріс у атмосфері строгих правил, фальшивої порядності та глибокої тіні корупційної культури, яку він з дитинства спостерігав навколо.

🧒 Дитинство та навчання

У шкільні роки Максим не був відмінником, але мав хист до переконання, маніпуляції та стратегічного мислення. Він ніколи не мріяв рятувати життя — він мріяв контролювати систему, яка це робить.
Закінчивши школу, вступив до Академії цивільного захисту. Уже під час навчання “влаштовував” собі стипендії, пільги, обходив дисциплінарні покарання завдяки знайомствам і “подарункам” викладачам.

💼 Кар’єра у ДСНС

У 21 рік потрапив до ДСНС через “сімейний контакт”. Його не цікавила форма чи почесні грамоти — лише владна вертикаль і можливість “капати з бюджетів”. Уже в 24 він став полковником — рекордний злет, можливий тільки завдяки впливу, шантажу й фінансовим потокам, якими він вмів керувати.
Максим організував “своїх людей” у кожному районному управлінні.
Його фірмовий хід:
перевірки без попередження, після яких або знаходили "порушення", або "зникали справи" — залежно від суми.

💸 Корупційна імперія

• Бере відкати з підрядників, які виграють тендери на пожежну техніку чи обладнання.
  • Через своїх інспекторів збирає “данину” з бізнесу, обіцяючи не проводити жорстких перевірок.
  • Має фіктивні фонди, куди йдуть “благодійні внески” з місцевих підприємств.
  • Керує закупівлями за завищеними цінами, а різницю “відпрацьовують” лояльні постачальники.
  • Використовує надзвичайні ситуації як прикриття для розпилу коштів та рекету.

🧠 Характер і стиль поведінки

• Вибуховий, але вміє стримувати себе публічно.
  • Не довіряє нікому повністю, навіть “своїм”.
  • Вміє бути ввічливим, коли потрібно, але завжди з холодним поглядом.
  • Має секретний сервер, де зберігає компромат на конкурентів і можновладців.
  • П’є лише дорогий віскі, носить годинник вартістю місячної зарплати підлеглого.
  • У кабінеті завжди чисто — бо "бруд" роблять інші.

🎯 Мета персонажа

Максим мріє не про “геройство” — він прагне стати головою обласної служби або навіть зайняти місце у Міністерстві. Його ціль — зробити із ДСНС свою комерційну структуру: офіційно — порядок, неофіційно — грошовий потік.
Він знає, що система — гнила, але йому зручно в її тіні.

⚔️ Вороги та загрози​

Успіх і влада не приходять без наслідків. У Максима — цілий список недоброзичливців, як зсередини служби, так і за її межами.

• Підполковник Ігор Задорожний — один із небагатьох, хто відмовився “грати за правилами” Лінкса. Його звільнили після фальшивої перевірки, і зараз він передає документи антикорупційним органам.
  • Журналістка Олена Кравець — опублікувала серію розслідувань про сумнівні контракти ДСНС. Після цього її батьківський будинок… "випадково" згорів.
  • Служба внутрішньої безпеки МВС — проводить негласний моніторинг діяльності Лінкса, але нічого не можуть довести — компромат він завжди ховає краще, ніж працює сам сервер відомства.

📊 Вплив і зв’язки​

Максим не просто “керівник” — він вузлова фігура у всьому регіоні.
Його “телефон довіри” — це канал для тиску, а “план евакуації” — ще один спосіб вивести техніку для приватних потреб.

Серед зв’язків:

• Місцеві депутати, яким він “допомагає” з отриманням дозволів для забудови.
  • Великі бізнесмени, які неофіційно платять “за спокій”.
  • Чиновники з Києва, які прикривають його схеми в обмін на регулярні перекази.

💔 Особисте життя​

Максим не одружений. У нього були стосунки, але вони або руйнувались через його роботу, або закінчувались, коли жінки дізнавались про його справжнє обличчя.

Його єдина “кохана” — це влада. Він переконаний, що любов — це слабкість, яку можуть використати проти нього.
Є підозра, що він платить “комусь” за мовчання щодо своєї старої любовної афери з дочкою прокурора.

💬 Цитати для RP

“Я не тушу вогонь — я контролюю, хто в ньому згорить.”
“Перевірка? Без конверта вона буде суворою. І повір — дуже суворою.”
“Ви мені не подобаєтесь. А коли мені хтось не подобається — він або платить, або горить.”
“Я — пожежник лише на папері. В житті я бізнесмен.”

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі