Відмовлено "Біографія Bad Cop | NickName" Міши Ващінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денісов Альварез

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Народився. Міша Ващінко 21,09 Вересня Осіню Тільки Одне, Було у него Це він не міг, Говорить Він тільки Показував, Руками Жестами Йому исполнилось 10 років він, Гуляв На майданчіку І знашол друга По. Імені Назар Назар Сказав, Як тебе звати Він Показав жестами Міша Він, Не незнав? Що він показує Потом Він побіг До дому На следущий день Вони опять, Зустрілись на майданчіку Назар Хотів спипати у Міші, Чому ти не говориш А щось Тільки Показуеш Він опять почав, Показувати Жестами Мальчик Опять Не поняв Міша Зрозумів Що назар Не понімає Його Він знашол Кусочок, Бумаги Взял її Дістав Ручку З кішені, Почав Писать Назар Я коли народився, Я говорит не міг Я німий Тільки Могу Писать А говорить, не могу На жаль назар Зглянув На нього І заплакав Пришол ноч Вони по до домам Настало. Утро Міша Встав Мама йому сказала Міша у мене Прекрасна Новость Ми сможимо Вернуть Тобі Голос Ти, Опять сможиш Говорить Він зрядив І Почав, стрибати на Кроваті Коли настав Вечерь, Доктор Позвонил Мамі Міши і сказав Щоб зробити. Операцію Рота, Потрібно 3міліона Гривень Вона упала в оморок Вона не могла Знайти таких Грошей Коли Настав Ранок вона, Попросила Грошей в Мами Назара Та в папи Назара А вони Були дуже бігаті Но вони не дали Сказали Що нема Мама Міши розтройлась, Настала Ноч Мамі Міші стало Погано Ночу Її забрала, скороя її отвезли в больницю Доктор Сказав що у нее рак Сумв яка нада була 5 міліонів Гривень в міші не було стільки грошей Настала Опять ноч на ранок доктор Позвонил З, Поганой новостю Що їхня Мама Умерла От рака ;( Вони дуже Почали Плакать Папа Не хотів Розказувати Сину Про Те що, Їхня мама умерла но Потом папа сказав Щоб син був дома А папа, Пішов на похорони до мама Син захотів Покататись По селу Завернув На ліво І Був В полном Шоку!!!! Він побачив багато людей його папу Гроб І всередині Його маму Яка лежала і не ворушилась Він упав І заплакав 5 минут назад Коли маму похоронили Папа пришол додому І син Син уже давно був дома Папа Пришол пяний з алкоголйом В торбе Почав орать на сина Той почав Плакать Без Всяких Визгу И так кожний день він бухав, Пяний приходив Він не давав міше їсти І він Решил Покончить З собою Взяв Стулець Взяв, Взяв веровку Нацепив на вишую І все він зузстрінеця З своей мамой ???

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО!]

Замало тексту(Потрібно мінімум 5000 символів без пропусків)!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі