Сантьяго Блэйз
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Сер 2023
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Прізвище, ім’я, по-батькові (ПІБ): Блєйз Сантьяго Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Поліна Блєйз
Батько: Олександр Блєйз
Зріст та вага: 183 см, 68 кг
Дата народження: 5 лютого 2002 року
Вік: 22 роки
Місце народження: Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: Київ, Україна
Захоплення: Вулична культура, швидкі автомобілі, нічні прогулянки містом
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Худорлявий, підтягнутий
Колір очей: Карий
Зачіска: Темне волосся середньої довжини, завжди трохи розтріпане
Відмітні знаки: Татуювання на лівому передпліччі у вигляді черепа
Сантьяго Блєйз народився і виріс у Києві, де з дитинства спостерігав за складним і суперечливим життям великого міста. Його батьки, Поліна та Олександр Блєйз, забезпечили йому базові умови для життя, але з юного віку Сантьяго зрозумів, що самотужки доведеться пробиватися в цьому світі.
Зараз він студент місцевого університету, але паралельно працює в Національній поліції Києва. Його молодість, харизма та впертість дозволили йому швидко стати помітною фігурою серед колег, хоч і не завжди з позитивного боку.
Чому я став “поганим копом”?
Сантьяго сам зізнається, що система, в якій він працює, давно прогнила. Тож, замість того, щоб боротися з корупцією, він вирішив стати її частиною. Бере хабарі, “вирішує” питання для тих, хто може заплатити, і навіть іноді працює на межі закону, аби забезпечити собі краще життя.
“Я не виправдовую свої дії, але у світі, де всі хочуть тебе використати, треба грати за їхніми правилами. Головне — виграти свою гру.”
Життя в Києві
Сантьяго живе в багатоповерхівці в центрі Києва. Днем він студент, намагається хоча б здавати іспити, а вечорами патрулює вулиці, де нерідко порушує власні обов’язки заради вигоди. У нього дві сторони: одна — людина, яка допомагає друзям і піклується про родину, інша — хитрий та безпринципний “поганий коп”.
Стать: Чоловіча
Мати: Поліна Блєйз
Батько: Олександр Блєйз
Зріст та вага: 183 см, 68 кг
Дата народження: 5 лютого 2002 року
Вік: 22 роки
Місце народження: Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: Київ, Україна
Захоплення: Вулична культура, швидкі автомобілі, нічні прогулянки містом
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Худорлявий, підтягнутий
Колір очей: Карий
Зачіска: Темне волосся середньої довжини, завжди трохи розтріпане
Відмітні знаки: Татуювання на лівому передпліччі у вигляді черепа
Сантьяго Блєйз народився і виріс у Києві, де з дитинства спостерігав за складним і суперечливим життям великого міста. Його батьки, Поліна та Олександр Блєйз, забезпечили йому базові умови для життя, але з юного віку Сантьяго зрозумів, що самотужки доведеться пробиватися в цьому світі.
Зараз він студент місцевого університету, але паралельно працює в Національній поліції Києва. Його молодість, харизма та впертість дозволили йому швидко стати помітною фігурою серед колег, хоч і не завжди з позитивного боку.
Чому я став “поганим копом”?
Сантьяго сам зізнається, що система, в якій він працює, давно прогнила. Тож, замість того, щоб боротися з корупцією, він вирішив стати її частиною. Бере хабарі, “вирішує” питання для тих, хто може заплатити, і навіть іноді працює на межі закону, аби забезпечити собі краще життя.
“Я не виправдовую свої дії, але у світі, де всі хочуть тебе використати, треба грати за їхніми правилами. Головне — виграти свою гру.”
Життя в Києві
Сантьяго живе в багатоповерхівці в центрі Києва. Днем він студент, намагається хоча б здавати іспити, а вечорами патрулює вулиці, де нерідко порушує власні обов’язки заради вигоди. У нього дві сторони: одна — людина, яка допомагає друзям і піклується про родину, інша — хитрий та безпринципний “поганий коп”.
Останнє редагування: