Схвалено Біографія BadKop // Сантьяго Блєйз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сантьяго Блэйз

Новий гравець
Реєстрування
24 Сер 2023
Дописи
13
Реакції
2
Бали
6

Основна інформація

Прізвище, ім’я, по-батькові (ПІБ): Блєйз Сантьяго Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Поліна Блєйз
Батько: Олександр Блєйз
Зріст та вага: 180 см, 70 кг
Дата народження: 5 лютого 2002 року
Вік: 22 роки
Місце народження: Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: Київ, Україна
Захоплення: Вулична культура, нічні прогулянки, швидкі автомобілі
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Худорлявий, підтягнутий
Колір очей: Карий
Зачіска: Темне, трохи розтріпане волосся
Відмітні знаки: Татуювання черепа на лівому передпліччі

Життєвий шлях

Сантьяго Блєйз народився та виріс у Києві. Його батьки, Поліна та Олександр, працювали звичайними офісними службовцями, забезпечуючи синові базові умови для життя. Однак із ранніх років Сантьяго стикався з реальністю, де домінували вулиці, несправедливість і боротьба за виживання.

Після закінчення школи він вступив до місцевого університету, обравши спеціальність, пов’язану з правознавством. Попри навчання, Сантьяго завжди шукав додаткові можливості заробітку, які часто виходили за межі закону.

Паралельно з навчанням він став працювати у Національній поліції Києва. Його молодість, амбіції та харизма допомогли йому швидко влитися у колектив. Однак замість того, щоб боротися із системою, він став її частиною.

Робота та спосіб життя

Сантьяго працює у відділку поліції, але його підхід до роботи далекий від ідеального. Він бере хабарі, вирішує питання для “своїх” і використовує свої повноваження для особистої вигоди.

“Я розумію, що це неправильно, але хто сьогодні грає чесно? Система прогнила, і я просто вмію нею користуватися.”

Попри це, він залишається лояльним до родини та друзів, завжди готовий допомогти тим, кого вважає близькими.

Сантьяго живе у маленькій квартирі в центрі Києва. Його дні сповнені контрастів: вдень він студент, що намагається встигати на лекції, а ввечері — поліцейський, який вирішує складні ситуації, часто переходячи межу закону.

Характер

Сильні сторони:
• Харизматичність: Сантьяго легко знаходить спільну мову з людьми, що допомагає йому уникати конфліктів.
• Винахідливість: Він завжди знаходить нестандартні способи вирішення проблем.
• Вірність: Попри свою суперечливу натуру, він дуже лояльний до близьких.

Слабкі сторони:
• Цинізм: Він втратив віру в справедливість і часто ставить вигоду вище моралі.
• Ризикованість: Сантьяго часто діє на межі закону, що може призвести до серйозних наслідків.

Страхи:
• Боязнь втратити контроль: Сантьяго панічно боїться ситуацій, у яких він не може вплинути на результат.
• Відкритість: Він боїться, що його справжнє “я” стане відомим іншим, і його життя зміниться назавжди.

Погляди на життя

Сантьяго вважає, що в сучасному світі виграє той, хто вміє адаптуватися. Він бачить у корупції не проблему, а механізм, яким можна скористатися. Попри все, у глибині душі він прагне більшого: звільнитися від своєї суперечливої ролі, але боїться зробити цей крок.

“Я знаю, що всередині мене є щось краще, але цей світ не дає шансів. Я просто граю за його правилами.”

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Зв'яжіться зі мною у телеграм @ttania15 протягом 24-х годин.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі