Схвалено Біографія BED COP/ Сергій Марчело

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Марчело.

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
4
Реакції
4
Бали
8
Ім’я: Сергій Вікторович Марчело
Посада: Старший інспектор режиму, Омега ДКВС України
Кличка: "Бик", "Серий"
Місце народження: м. Кривий Ріг
Дата народження: 14.03.1986

---

🔹 Коротко про головне:

Сергій Марчело — типовий продукт зламаної системи. Він не той, хто її зрадив. Він той, кого вона виховала. Він не порушує правила — він їх переписує під себе. У його розумінні справедливість — це контроль, порядок — це страх, а закон — це лише папір, який підпалюється, якщо він заважає.

---

🔹 Дитинство і формування характеру:

Виріс у кримінальному районі Кривого Рогу. Батько — начальник зміни у колонії №47, мати — фельдшер. З дитинства бачив, як "сидільці" вдома перекидують передачки, а батько приносить додому пів зарплати готівкою без пояснень. У 10 років вперше побачив, як по сусідству "оформили" свідка. У 13 — вже вмів мовчати, коли треба.

У 17 вступив до академії внутрішніх справ у Дніпрі, але недовчився — відрахували за "драку з викладачем". Та йому це лише додало авторитету серед своїх. Вирішив іти в армію — службу пройшов у внутрішніх військах, де і зрозумів, що не всі вороги носять балаклави — багато з них у формі.

---

🔹 Початок служби:

У 2008 році, завдяки зв’язкам батька, влаштувався у місцеву колонію. Починав із простого наглядача. Швидко навчився читати людей. Знав, хто тримає общак, хто "пише записки", а хто просто ламається під тиском. Він не катував — він переконував. Словом, поглядом, тиском. Його боялися, але поважали. Особливо ті, хто мав що втрачати.

Його кабінет став «офісом послуг» — через нього можна було провести мобільний телефон, забезпечити побачення, навіть "відрядження" в ліпшу камеру. Все мало свою ціну. Чітку, як у меню. І все йшло “по дзвінку”, бо Сергій добре розумів ієрархію — і кримінальну, і державну.

---

🔹 Омега ДКВС:

У 2017 його перевели в окремий спецвідділ "Омега" — неофіційна структура ДКВС, що займається проблемними колоніями, перевірками режиму і “нейтралізацією” конфліктних ситуацій. Тут вже працювали перевірені кадри. Саме тут Сергій отримав кличку "Бик" — за прямолінійність, силу і принцип «пробивної» роботи.

У Омезі він почав заробляти серйозно. Його ім’я знали на зонах від Луганська до Закарпаття. Він вирішував питання: переміщення, "прикриття", "чистка історій", навіть зміни статті у внутрішніх документах. Головне — не офіційно, але ефективно.

---

🔹 Взятки та методи:

Сергій не брав взятки — він виставляв рахунок. Бо, за його словами, "Держава платить копійки, а система хоче, щоб я був вовком. Добре, я — вовк. Але з тарифами."

За хабар можна було домовитися про переведення в "зелену" зону, уникнення обшуку, навіть "прикриття" від міжкамерних конфліктів. Система мовчала, бо він завжди ділився. 30% — нагору, решта — собі. Колеги мовчали, бо боялися. А ті, хто намагалися щось писати — переводились самі, або зникали з кадру.

---

🔹 Особисте життя:

Розлучений. Дітей не визнає. Каже, що «нема в цій країні місця для сентиментів». Є квартира у Дніпрі, приватний будинок за містом та Toyota Land Cruiser — записана на брата. У вільний час любить тишу, боксерський зал і перегляд записів з камер спостереження. Каже: "Хочу знати, кого маю в руках."

---

🔹 Погляди:

Марчело переконаний, що закон — це лише інструмент. А найкращий порядок — той, що тримається на страху та контролі. Він не боїться в’язнів — він їх "будує". Не вірить у реформу МВС, називає нову поліцію "клоунами з планшетами".

---

🔹 Цитати:

"Мене не посадиш. Я — тінь від клітки."

"Мені платять, щоб ви мовчали."

"Не пиши скаргу. Краще пиши заповіт."

"ДКВС — не для слабких. Тут виживають вовки. Я — вовк-інспектор."

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю , шановний гравець!

- Розглянувши вашу Біографію, виношу наступний вердикт:

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі