Відмовлено Біографія I Андрія Хоміва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MillionDealer

Отаман
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
70
Реакції
28
Бали
21
ІНФОРМАЦІЯ:

Ім’я: Андрій
Прізвіще: Хомів
Дата,час народження: 08.05.1992 приблизно о 16:25
Проживав: м. Киїів
Батьки: Хомів Альберт Васильович, Хомів Роксолана Ігорівна
Зріст: 184 см
Хобі: Волейбол, футбол, баскетбол, гра на гітарі.
Вага: 95 кг
Сімейний стан: Не одружений
Характер:Добрий, працьовитий. Ціле спрямований.
Освіта: Вища МВС
Недоліки: Сильно довірливий, люблю покурити і випити.
Національність: Українська.
Мова: Англійска, Українська.
Стать: Чоловіча.
Волосся: Чорне.
Брати: Костів Назар, Костів Роксолана
Позивний: «Красавчик»
Дитинство:

Андрій народився у місті Львів у 1992 році. Сімʼя у Андрія була не з багатих. Почалося життя маленького хлопчика за 30 кілометрів від міста. Життя було дуже цікаве за містом. Було багато друзів з якими бігав у футбол. Ще коли був малий старші друзі (пацани) брали мене вже з собою гуляти і катали в тачках були. В 1994 році було трохи тяжко моїм батькам так як я з ними попав в страшну ДТП. Лікарі боролися за життя маленького Андрія, і зробили все можливе щоб він вижив. Бабусі з дідусями дуже переживали за мене коли я потрапив у лікарню. Но коли мене виписали з неї після цього вже не відпускали нікуди самого. І тут я подумав: «Я буду жити в селі поки не піду до школи». Ще до школи дідусь поїхав мені купив ровера вже на передачі. Я був перший хлопець на селі який був з таким ровером на передачі. Після того як я покатався на ньому рік ми переїхали у місто. У місці було не цікаво друзі далеко. І тут я пішов в садок. Найшовши нових друзів, про старих трохи почав забувати. Но це не так. На вихідних коли я приїжджав в село я першим ділом летів на всіх парах до них. Коли ми з ними зустрічалися, ми вже вирішували наш план дій на день.

Освіта:
У 7 років Андрій пішов до школи у перший клас. Там він познайомився з своєю першою вчителькою Галиною Федірвною. Вона його навчала української мови. Вже в першому класі мене зацікавила поліція була. Всі машинки, модельки були поліцейські. У 8-9 років пішов вчитися на гри на гітарі. Під час ходіння в музичну школу ще парочку тройку раз їздив на концерти був. Так я відівчився 6 повних і тяжких років закінчив муз школу з дипломом.

Юність:
У 15 років Андрія зацікавили одні хлопці які проживали коло нього. Він вирішив з ними познайомитися. Під час знайомства вони щось мутили були не чисте. Аедрій дивися за тим всім, даже прийшлось закурити коло них. І тут ці хлопці дають Андрію завдання піди туди візьми щось і принеси нам, якщо хочеш бути з нами. Ну він такий думає: «Та зроблю я то і зароблю авторитет перед пацанами. Но не тут то було це була підстава. Як йому сказали іти, сказали лишити телефон, він його лишив. Після того як він вернувся їх і його телефона вже не було.

Наш час:
Зараз Андрій працює водієм фури, і вже хоче чимось допогти людям у кожному місті. Хотілося би помогти людям в кожній сфері, але так не реально. Так що будемо помогти по можливості. Обовʼязково буду говорити з кожним жителем окремо і буду пробувати рішити проблему кожного українця. Як кажуть у нас в народі. Ми своїх в біді не лишемо.

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,954
Реакції
597
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу RP Біографію, виношу вердикт!
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).
У разі відмови вішої біографії ви можете її переписати та подати ще раз через 24 години з моменту відмови
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі