Відмовлено Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андріан Кросс

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
338
Реакції
109
Бали
88
Я Давід Брест Віталійович.Вчився в школі до 8 классу в містечку Кривий ріг .Як почалася війна ми з моєю родиною евакоювалися в іншу країну аід Назвою Польща .Я закінчив 8 класчів та перейшов в польші вчитися в технікумі вже я нв 2 курсі .

Вибір професіі:
Професію я вибтрав та думав над нею дуже довго та не міг ні як зрозуміти що мені підходе а що ні для того я вибрав щоб була освіта вибрав професію механік

Родинна:
В нас в сімї 3 братів мама та тато .В Кривому Розі ми проживаємо з моєго дитинства мені подобається 2 роки прожити в Кривому розі 2 роки в іншому місті .В мене є 2 бабусі і 2 деда .1 бабуся с дідом залишилася на Неньці Україні а друга бабуся приїхала з нами до Польщі щоб допомогати мамі нас виховувати коли мама в праці.А другий дідусь знаходиться на данний момет теж в Україні.

Хоббі:
Я полюблюю грати в Украина гта бо це реально як і реальне жеття гра .Я спочатку скачав цей проект щоб просто попробувати ну і як все видно що я продовжую грати на цьому проекті вже як рік .І в цілкому мені подобається цей проєкт і я хочю далі в нього грати ,розвиватися,і сподіватися що ця гра як і реальний світ.
Як Почав працювати в НПУ:
Раніше був в збройних силах України після чього мені набридло і я перейшов по переводу в поліцію .Поліція мені подобається так як і в ріальнрму світі .Тому поліція ай лов ю

Останнє редагування:

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
429
Реакції
145
Бали
148
Вітаю, шановний гравець!

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).
1.1. Якщо біографія Bad Cop/Gov була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Ознайомтеся з правилами написання
Біографії Bad Cop/Gov - натисніть

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі