Відмовлено Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Дацик

Поважний гравець
Реєстрування
27 Сер 2024
Дописи
59
Реакції
170
Бали
88
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Дацик Роман Тарасович
Стать:Чоловіча
Мати - Мирослава
Батько - Тарас
Зріст та вага:1.78м 65кг
Дата народження:25.09.2009
Вік:15
Місце народження: м.Львів
Національність: Українець
Місце проживання: с.Раделичі
Колір очей: Карий
Зачіска: Коротка
Відмітні знаки: Нема
Дитинство:

Я, Роман Дацик, народився 25 вересня 2009 року в затишному містя Львів. Моє дитинство було наповнене щастям і гармонією завдяки моїм люблячим батькам. Мій батько був начальником податкової, а мама працювала за кордоном. Їхня підтримка та виховання створили для мене міцний фундамент для подальшого розвитку.

З раннього віку я був дуже активним і допитливим. Влітку ми часто вирушали на природу, де я мав можливість досліджувати околиці та насолоджуватися іграми на свіжому повітрі. Взимку я захоплювався катанням на санках і лижах, а в решту часу разом з друзями грав у футбол і баскетбол.

Мої батьки завжди підтримували мої захоплення і стимулювали мене до навчання. Вони часто читали мені книги про пригоди і науку, що значно вплинуло на мої інтереси. Моя бабуся також була важливою частиною мого життя; її історії та поради стали для мене джерелом мудрості. Її улюблене висловлювання — "Життя — це велика пригода, і від тебе залежить, якою вона буде" — стало моїм життєвим кредо.

Теперешній час

Після років військової служби та професійного зростання Роман продовжив кар'єру в Збройних Силах України (ЗСУ), досягнувши рангу полковника. Його досвід, відданість та знання зробили його впливовою постаттю у військових колах.

На посаді полковника Роман активно співпрацює з іншими військовими підрозділами, зокрема з Міністерством внутрішніх справ (МВС) України. Він організовує спільні тренування та навчання для підвищення професійної майстерності і взаємодії між військовими та правоохоронними органами.

Роман також займається розвитком та підготовкою особового складу. Він бере участь у прийманні іспитів, відбираючи найкращих кандидатів для ЗСУ. Роман дбає, щоб кожен новий військовослужбовець отримав належну підготовку та підтримку для виконання обов’язків.

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю
1.1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі