Відмовлено Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Ярема

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
27
Реакції
64
Бали
73
Вік
22
Біографія
Я, Ярема Віктор Васильович народився у невеличкій сім'ї яка складається з 4х осіб ,Мама Папа і Сестра . Мені 21 рік дата мого народження 02.04.2004 народився я у невеличкому раніше був районний центр Вінницької області Чечельник

Шкільні времена
Мої шкільні роки мені запам'ятаються на завжди було дуже круто всякі змагання за школу за клас я був первим.

Студенческі роки

Я після школи поступив на професію
Муляр Електро зварник ці года також були дуже класними для мене як проходили посвяту на першому курсі а потім з тими людьми які приймали посвяту я жив у кімнаті у нас було дуже весело даже на те що я був на першому курсі а вони третій ми жили дружно даже якщо були якісь бійки наша кімната була постоянно разом я б дуже хотів вернути назад ...

Моя Сім'я і хто ким працює

Мама - Ярема Віта Леонтівна працює працює Поваром у кафе .
Батько - Ярема Василь Володимирович працює водієм
Сестра - Ярема Софія Василівна вчиться у 7 класі
Я - Ярема Віктор Васильович працюю у м.Одеса у сфері Торгівлі це Торговий представник працю на 2 роботах ..

Мої мрії

Моя мрія колись була зробити водійське посвідчення да я його зробив а потім я купив собі машину а наразі планую купити більш новішу і я стремлюсь до свої мрії .

Мої Висновки

Наразі у мене дуже багато є за що розказати але письмово я читаю то не те було б цикавіше це розказати ..

Так що така моя історія ......

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,633
Реакції
1,084
Бали
253
Вітаю Шановний Гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі