Відмовлено Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Гру 2024
Дописи
20
Реакції
9
Бали
6
Ім’я та прізвище: Глєбчік Чікатіло
Вік: 24 роки
Національність: Українець
Місце народження: м. Херсон, Україна
Поточне місце проживання: м. Херсон, Україна
Статус: Місцевий, без постійної роботи, вуличний авторитет початкового рівня

Біографія

Глєбчік Чікатіло народився 2 травня 2001 року в місті Херсон — південне місто з портовою історією, де степ зустрічається з Дніпром, а люди — з жорсткою реальністю. Він ріс у типовій п’ятиповерхівці на мікрорайоні Шуменський, де в кожному під’їзді був “свій” алкаш, “свій” дядя з битою, і пара типів, які “вирішують питання”.
Його дитинство було важким, але звичним для тих місць. Батько покинув родину, коли Глєбчіку було 5 — пішов “за новим життям” в Кривий Ріг і більше не повертався. Мати працювала медсестрою в лікарні, іноді підробляла приватними уколами, але грошей катастрофічно не вистачало.
У 10 років Глєбчік уже навчився сам ходити на ринок, торгувати насінням, а згодом — “перепродувати” дешеві цигарки з Молдови. Замість іграшок він тримав у руках ножа, яким розпаковував коробки, або дріт — щоб скручувати сигналізації з велосипедів.
Після 7 класу школу кинув. Формально числився в ПТУ, але ходив туди максимум раз на місяць — “для галочки”. Реальне життя для нього починалося у дворі. Там він уперше побився за авторитет, там же вперше попробував самопал, там і познайомився з “пацанами”, які “робили дєла”.
До 18 років за плечима вже мав дрібні крадіжки, “розводи” на ОЛХ, участь у підпільних покерних вечорах, зв’язки з місцевими автомеханіками, які "відкатували" машини. Але він не був тупим гопником. У нього була мета — вижити та вибитися нагору.
Він не пив, не сидів на голках, не нюхав. Навпаки — бігав, качався в гаражі, вчився говорити “по пацанськи” і “по діловому”. Його кумиром був не репер, а місцевий “авторитет” на прізвисько Брова — чоловік, який вийшов з тюрми, відкрив СТО і тримав половину ринку запчастин у Херсоні.
Глєбчік швидко навчився працювати “під кого треба” і мовчати, коли питають. У 20 років уже мав свою “міні-бригаду” з 3-4 хлопців, які займались дрібними “підрядами”: хтось поставив крадені телефони, хтось вибив борг, хтось “попіклувався” про машину, яка мала “зникнути”.
Попри кримінальну діяльність, Глєбчік був дуже харизматичним. Його поважали навіть старші — не за силу, а за розум. Він міг “розрулити” ситуацію без бійки, міг уговорити продавця дати товар “на реалізацію”, міг підкупити охоронця, щоби пройти куди не можна.
Після 2022 року ситуація в Херсоні стала небезпечною, і все змінилося. Частина його знайомих виїхала, частина “лягла на дно”, а хтось пропав безвісти. Глєбчік залишився — не через патріотизм, а через принцип: “Місто моє — і я його не кину”.
У ці роки він почав думати стратегічно: менше дрібних ризиків, більше схеми й домовленості. Піднявся на перепродажі дизеля, організував нелегальний прокат техніки, мав доступ до “лівих” генераторів, які потрапляли в місто “по гуманітарці”. Із кожної угоди мав відкат.
Наразі Глєбчіку 24. Він — персонаж із двома обличчями. З одного боку — простий “свій пацан”, який з усіма привітається, дасть прикурити, підкаже маршрут. З іншого — холодний прагматик, який не забуває ні образ, ні боргів.
Він не мріє про офіс і зарплату. Його мрія — відкрити свій шиномонтаж, який стане “дахом” для всього його бізнесу. Він мріє купити нормальну машину, не "биту", не "пригнану", а нову. І головне — мріє, щоб його ім’я в місті звучало не зі страхом, а з повагою.
Бо Глєбчік Чікатіло — це не просто ім’я. Це бренд. У Херсоні

Олексій Зоренко

ТВО ЗГС Неоф | 05
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
280
Реакції
186
Бали
103
Вітаю, ваша біографія відмовлена

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).
21. Заголовок біографії повинен бути по такому зразку: Ім'я Фамілія | Біографія
31. Заборонено вказувати місто народження, яких немає в грі.

6. Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі