Схвалено Біо Андрій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Стецюк

Олександр Ланько.
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
30
Реакції
2
Бали
11
Стать: Чоловіча
Мати – Олена Ковальчук
Батько – Сергій Ковальчук
Дата народження: 11 грудня 2010 року
Вік: 16 років
Місце народження: м. Рівне, Україна
Місце проживання: м. Рівне

Захоплення: медицина, допомога людям, спорт, комп’ютерні ігри
Відмітні знаки: невеликий шрам на правій брові

Я народився у звичайній українській родині в місті Рівне. Моє дитинство проходило спокійно, без якихось особливих подій, але саме тоді почав формуватися мій характер. Мій батько працював водієм і часто був у дорозі, тому я не завжди бачив його вдома. Мати працювала медичною сестрою, і саме вона найбільше вплинула на моє світосприйняття. Я часто чув її розповіді про роботу, про людей, яких вона рятувала, і про ситуації, де важлива була кожна секунда.

З дитинства я був спокійною та врівноваженою людиною. Я не любив конфлікти і завжди намагався їх уникати або вирішувати словами. У школі я навчався на середньому рівні, але найбільше мене цікавили предмети, пов’язані з біологією та здоров’ям людини. Мені було цікаво розуміти, як працює організм і що потрібно робити, щоб допомогти людині у складній ситуації.

Переломним моментом у моєму житті став випадок, коли мені було 14 років. Я став свідком дорожньо-транспортної пригоди біля свого будинку. Багато людей просто стояли і чекали швидку допомогу, але я вирішив діяти. Я згадав те, що мені колись розповідала мати, і спробував допомогти постраждалому до приїзду лікарів. Хоч я і не зробив нічого надзвичайного, цей випадок сильно вплинув на мене. Саме тоді я зрозумів, що хочу бути тим, хто не стоїть осторонь.

Після цього я почав більше часу приділяти саморозвитку. Я шукав інформацію про першу медичну допомогу, дивився навчальні матеріали, намагався запам’ятати базові речі, які можуть врятувати життя. З часом я став більш відповідальним, уважним і впевненим у собі. Я навчився не панікувати у складних ситуаціях і намагатися діяти з холодною головою.

Окрім цього, я завжди знаходив час для відпочинку. Я займався спортом, проводив час із друзями та грав у комп’ютерні ігри. Особливе місце в моєму житті зайняла гра Ukraine GTA. У ній я вирішив спробувати себе в ролі медика, адже ця тема була мені близька. Для мене це стало не просто розвагою, а можливістю проявити себе та відчути відповідальність за інших навіть у віртуальному світі.

З самого початку я старався підходити до гри серйозно. Я не просто виконував базові дії, а намагався зрозуміти, як працює система, як можна допомагати іншим ефективніше. Мені було важливо не просто грати, а приносити користь. Я завжди намагався допомагати гравцям, не ігнорувати виклики і працювати чесно.

З часом я почав помічати недоліки у фракції та думати, як їх можна покращити. У мене з’явилося бажання не просто бути частиною системи, а впливати на неї, робити її кращою. Я розумію, що для цього потрібна відповідальність, досвід і бажання працювати, і я готовий до цього.

Я спокійна людина, яка вміє тримати себе в руках. У складних ситуаціях я не панікую, а намагаюся швидко оцінити обстановку і прийняти правильне рішення. Я поважаю інших людей і вмію працювати в команді. Для мене важливо не лише виконати свою роботу, а зробити це якісно.

Невеликий шрам на правій брові залишився у мене ще з дитинства після падіння з велосипеда. Цей момент навчив мене бути обережнішим і уважнішим. Я сприймаю це як частину свого досвіду, який зробив мене сильнішим.

На даний момент я хочу розвиватися далі. Моя мета — стати кращим у своїй справі, бути людиною, якій можна довіряти. Я розумію, що для цього потрібно багато працювати, але я готовий вкладати свій час і зусилля. Я не шукаю легких шляхів і хочу досягати всього чесно.

Я вважаю, що кожна людина повинна прагнути бути корисною для інших. Саме це є моєю головною мотивацією як у житті, тому я хочу допитися своєї цілі та мрії.

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,393
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю!
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі