Відмовлено Біо на Лідера // Назар Ябковський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Ябковський

Генерал НПУ К в минулому
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
56
Реакції
45
Бали
33
Ім'я Прізвище: Назар Ябковський
Стать: чоловіча
Національність: Українець
Вік: 24 роки
Дата та місце народження: 23.04.2000р.
Сім'я: Мама, тато,, я.
Опис зовнішності: Карі очі, темне волосся, спортивна статура, зріст 197 см, сірий светр, сірі штани, шапка зелена Puma, рюкзак Луівітон, окуляри.
Особливості характеру: тямущий, відповідальний, добрий.

Дитинство: У мене було веселим, я жив нормально. Батьки у мене добре заробляли, мама працює економістом, а мій тато у лікарні в Києві. Мені купували все що я хотів, бо батьки мене любили. Ми з татом дуже любили пограти у настільні ігри, та подивитися футбол на телевізорі. У мене було дуже багато друзів з якими я з ранку до ночі грав у м'яч, а коли ми вже йшли додому, я завжди проводжав друзів до їхніх будинків. Потім я йшов додому один, я завжди ходив коротким шляхом через маленький місток і поле засіяне пшеницею. Таким чином, я доходив до будинку за 15 хвилин. А вдома вже я їв смачну вечерю, потім ходив у душ і йшов спати. У 7 років я як і все вступив до школи. Там я отримав багато знань, які мені допомогли в майбутньому. Я навчався на 11 та 12. Кожен навчальний рік мені давався легко. Так я й довчився до 9 класу. У 9 класі настав час здавати ЗНО. Я звичайно з ним дуже легко впорався!

Юність і доросле життя: Після закінчення школи батько віддав мене у військове училище, вступив туди я дуже легко, тому що всі нормативи були для мене простіше простого. І ось уже у 16 років я був курсантом кадетського училища. Весь мій вільний час йшов на тренування і додаткові заняття в училищі. У 18 років, після випуску з училища, я пішов до армії, служити належний термін. Після отримання військового квитка, я здав права на автомобіль і на мотоцикл. Не довго думаючи, я влаштувався у ДКВС де дуже довго працював, дотримуючись всього статуту. Так я дістався Капітана. Одного чудового дня до нас приїхали співробітники НПУ, де мене запросили працювати з ними. Так я перевівся в НПУ на посаду Капітана. Я вперто пропрацював у НПУ і заробив на нову квартиру в м. Дніпро

На даний час: Проживаю в м. Дніпро під'їзд, 3 поверх, 26 кв. Працюю в НПУ на посаді Капітан, батьки живі тато також працює в лікарні, мама економістом.

Хобі: Волейбол, тренажерний зал.

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Заборонено відокремлювати інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.) також додайте картинки до біографії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі