Відмовлено Біо на лідера / Володимир Іконніков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Іконніков

Новий гравець
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
Мене звати Володимир Іконніков, і я народився 1 листопада 2000 року в Харкові. Мої батьки, Олександр і Наталія, працювали на звичайних роботах: батько був інженером на заводі, а мати викладала в школі.

IMG_2834.jpeg
З самого дитинства вони оточували мене любов'ю та підтримкою, що дало мені чудовий старт у житті.Моє дитинство було наповнене різноманітними подіями та враженнями. Я ріс у звичайному спальному районі Харкова, де завжди було багато дітей, з якими можна було гратися у дворі. Незважаючи на простоту побуту, я завжди знаходив для себе цікаві заняття. Одним з таких захоплень було читання книг. Мати, будучи вчителькою, приносила додому багато цікавих книг, які я із задоволенням читав. Це сформувало в мені любов до літератури та знань.

IMG_2832.jpeg
З раннього віку я проявляв інтерес до різних видів діяльності. Мені подобалося конструювати моделі з конструктора LEGO, розбирати й збирати назад різні механізми. Одного разу, коли мені було близько восьми років, батько подарував мені невеликий набір для юних інженерів. Цей подарунок став для мене справжнім скарбом. Я годинами сидів, створюючи різні механізми і намагаючись зрозуміти, як вони працюють.

IMG_2830.jpeg
Шкільні роки стали для мене періодом формування інтересів і захоплень. Я навчався в звичайній середній школі, але завжди намагався досягати високих результатів у навчанні. Вчителі часто відзначали мою старанність і цікавість до нових знань. Особливо мене захоплювали уроки фізики та математики, де я міг застосовувати свої навички у розв'язанні складних задач і проведенні експериментів.

IMG_2835.jpeg
Під час навчання в школі я почав цікавитися програмуванням. Це сталося завдяки одному з моїх друзів, який показав мені, як можна писати прості програми на комп'ютері. Я швидко захопився цим і почав самостійно вивчати різні мови програмування. Моєю першою мовою став Pascal, а пізніше я перейшов до більш сучасних мов, таких як Python і Java. Програмування відкрило для мене новий світ можливостей, де я міг реалізовувати свої ідеї й створювати щось нове.У старших класах школи я вже чітко розумів, що хочу пов'язати своє життя з інформаційними технологіями.

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі