Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Давайте почнемо з того, що за час вашого перебування у даній фракції у вас постійно була низька к-ть роботи. Дивлячись на вашу роботу , "тренування" та "лекції які ви проводите - є підставними. Адже усі ваші "тренування" які ви проводите, всього для однієї - двух людей. Ви їх робите, просто напросто що б хочаб щось подати. Адже тренування які ви проводите тривають максимум 3 хвилини. Особисто я вважаю - що це не тренування.
Також, прошу звернути увагу, що ніякого блату з моєї сторони немає. Не подали звіт 2 Підполковника за поважними причинами.
Андрій Зільбер - відпустка
Тимофій Волинець - попередив мене про неможливість подати звіт через те що, на його руках тримається життя рідної людини. Я вважаю що це поважна причина, адже коли мова йде про життя людини, а тим більше рідної , то ні про яку гру, ні про які звіти мови йти не може
Крім того, рішення було прийнято спільно із полковниками, вони погодились на ваше пониження *клац*.
Також , мушу зауважити, що Вас було знято не тільки за низьку активність але й за численні порушення ось як наприклад злив інформації минулим співробітникам ГУНП м.Харків , які також збирають інформацію проти нашого НПУ *клац*.
Отже, я вважаю що 10-ий ранг, це є високий ранг, на якому потрібно показувати активність. На мою думку, лідер спільно із заступниками сам вправі вирішувати кого призначати/знімати з цієї посади.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.