Зачинено ВИДАЛІТЬ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Савельєв

Старожила UKRAINE GTA | Центральна Україна
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
228
Реакції
143
Бали
48
Видаліть

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
389
Бали
68
Вітаю, на зв'язку генерал НПУ Харків.

Давайте почнемо з того, що за час вашого перебування у даній фракції у вас постійно була низька к-ть роботи. Дивлячись на вашу роботу , "тренування" та "лекції які ви проводите - є підставними. Адже усі ваші "тренування" які ви проводите, всього для однієї - двух людей. Ви їх робите, просто напросто що б хочаб щось подати. Адже тренування які ви проводите тривають максимум 3 хвилини. Особисто я вважаю - що це не тренування.

Також, прошу звернути увагу, що ніякого блату з моєї сторони немає. Не подали звіт 2 Підполковника за поважними причинами.

Андрій Зільбер - відпустка
Тимофій Волинець - попередив мене про неможливість подати звіт через те що, на його руках тримається життя рідної людини. Я вважаю що це поважна причина, адже коли мова йде про життя людини, а тим більше рідної , то ні про яку гру, ні про які звіти мови йти не може

Крім того, рішення було прийнято спільно із полковниками, вони погодились на ваше пониження
*клац*.

Також , мушу зауважити, що Вас було знято не тільки за низьку активність але й за численні порушення ось як наприклад злив інформації минулим співробітникам ГУНП м.Харків , які також збирають інформацію проти нашого НПУ *клац*.

Отже, я вважаю що 10-ий ранг, це є високий ранг, на якому потрібно показувати активність. На мою думку, лідер спільно із заступниками сам вправі вирішувати кого призначати/знімати з цієї посади.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі