Розглянуто ! ВИКЛЮЧНО ДЛЯ КЕРІВНИКА | ВЛАСНИКА ПРОЄКТУ !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
732
Реакції
891
Бали
113
1. Нікнейм адміністратора : О.Галицький | І.Мураш | М.Усиченко
2. Особистий нікнейм : Машуля Громова
3. Суть скарги :

Вітаю, Шановні керівники проєкту UKRAINE GTA !
Звертається до вас особистою персоною Машуля Громова , оскільки більшість скарг де було згадано моє ім'я відхилили за причиною "скарга від 3-го обличчя".

Почнемо з самого початку нового Головного адміністратора 02 серверу. багато про нього не скажу щоб нікого не образити та не зачепити особисті почуття, але єдине що можна сказати що даний адміністратор є не компетентний у своїй справі , за останні дні під його керівництвом були помічені елементи блату (тут) до адміністрації, яка залишились у команді разом з ним.
ще можна додати, що даний адміністратор має особисту неприязнь до прізвища "Громова та Громов" , дана персона тільки дає вказівки іншим підлеглим щоб вони виконували його роботу, тим самим підставляючи інших адміністраторів, які просто виконують накази без аргументованих причин.

Перейдемо до Заступника нового Головного адміністратора, а саме Івана Мураша. даний адміністратор є ще більш не компетентним у своїй справі , ще більше ніж ГА. даний адміністратор заблокував мій особистий обліковий запис по причині “Блат” , але ми можемо відкатити час створення мого акаунту на 02 сервері і побачити, як сам Іван Мураш “блатив” гравця Машулю Громову. всі докази до цієї ситуації ви зможете переглягути в логах , (оскільки особисто не можу надати докази через блокування), за ID:6843872.
і тепер , на сьогоднішній день займає посаду Заступника Головного Адміністратора…

Скажіть мені тоді будь ласка , Шановні керівники проєкту, якщо причина мого блокування дійсно “блат”, тоді чому мене заблокували через такий проміжок часу, а не одразу… тут (видалено за проханням автора)

Скажіть будь ласка , з якого моменту “блат” вважається причиною блокування облікового запису на 6000 тисяч днів та видалення особистого облікового запису???

Чому адміністратори блокують гравців, які піднімають проєкт активністю та допомогають у вирішенні проблем???

З якого моменту на проєкті блатом вважається взаємодія 2-ох акаунтів ? гравці взаємодіють одне між одним , допомогають та шукають рішення щодо покращення гри на UKRAINE GTA. (тут) (тут)

Перейдемо до третього адміністратора в даній темі, а саме новий ГС Державних організацій Марк Усиченко.
даний адміністратор зняв мене з посади Заступника лідера ,спочатку не пояснивши причину мого звільнення, але потім була видана причина мого зняття з посади - БАН , жодних інших пояснень не було зі сторони адміністратора.

За правилами серверу якщо зі сторони помічений блат - то гравець отримує сувору догану або звільнення , але ніяк не блокування на 6000 днів.
В свій аргумент адміністратор дав відповідь “ти все сама розумієш чому тебе заблокували” тут

Поясніть будь ласка , чому жодні адміністратори не пояснюють причини блокування акаунтів , чому адміністраторам дозволено змінювати причини блокування та керуватись власним розсудом… якщо кожен адміністратор буде вчиняти, як йому заманеться - тоді всі гравці будуть в блокуваннях, а причина цьому буде - адміністратор видав покарання на власний роздум.

Чому після неодноразових прохань до нового керівництва поспілкуватись , звичайні гравці отримують покарання ? адміністратори уникають проблеми , які наразі присутні, блокуваннями акаунтів , роздача мутів без вагомих причин ?

Скарги від гравців "Нешанобливе ставлення" (тут) (тут)

Прошу надати обґрунтовану відповідь щодо мого блокування особисто від керівника або власника проєкту.

З повагою до керівництва проєкта UKRAINE GTA , Машуля Громова !

4. Докази видачі покарання ( скрнішот/відео ) : докази прикріплені до кожного пункту відповідно.
5. Дата походження : 07.03.2024

Останнє редагування модератором:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
1,250
Реакції
2,035
Бали
200
Вітаю!

Шановний гравець, Ваш обліковий запис на 05 сервері буде видалено через порушення правил проєкту щодо передачі облікового запису третім особам. Обліковий запис створений Вами особисто на 02 сервері буде розблоковано.
Прохання у майбутньому не порушувати правила проєкту.

Олег Галицький - отримає покарання у вигляді штрафних санкцій.

Іван Мураш - знято з посади заступника головного адміністратора за влаштування «БУНТУ» та звинувачення інших осіб в цьому.

Марк Усиченко - Отримає покарання зняття з посади Головного Слідкуючого за Державними Організаціями.

Керівний склад (керівник, спец. адміністратор та головний адміністратор) - отримає покарання у вигляді штрафних санкцій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі