Михасик Краймз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 13 Сер 2023
- Дописи
- 297
- Реакції
- 680
- Бали
- 113
1. Ваш нікнейм: Михасик Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Соня Келліні
3. Суть скарги:
Вітаю. Звертаюся до пана Святогора / пана Олега щодо ситуації, унаслідок якої мені було видано покарання у вигляді блокування на 6000 днів за пунктом 7.2.
Хочу пояснити, чому вважаю це покарання необґрунтованим, а також прошу переглянути дії адміністратора Соні Келліні (ЗГС неоф.).
Пізніше, переглядаючи TikTok, я натрапив на профіль того ж гравця Тіма Тюбиковича. У нього у відкритому доступі знаходилися його ж власні фотографії та відео. Саме ті матеріали, які я йому надіслав у приватні повідомлення.
Усі докази — скриншоти, посилання та записи — я передав пану Святогору в Telegram. Прошу переглянути їх повторно.
«Особисті повідомлення в Discord не модеруються і не підпадають під покарання».
Але цього разу Соня Келліні проігнорувала цю норму та видала мені бан.
Також хочеться наголосити:
Відповідно — мої дії не підпадають під пункт 7.2.
Чому Тім Тюбикович та інші гравці, які неодноразово зливали мене в особистих повідомленнях і групах, не отримали покарання, а покарали лише мене?
Я розцінюю це як упереджене ставлення та навмисний "злив" мене як гравця.
У моєму випадку інформація була саме з відкритих соцмереж гравця.
Прошу взяти до уваги моє звернення та забезпечити неупереджений розгляд ситуації.
Дякую за увагу.
Мирного неба.
З повагою,
Михасик Хелл.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 6тис
5. Дата порушення: 20.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: Соня Келліні
3. Суть скарги:
Вітаю. Звертаюся до пана Святогора / пана Олега щодо ситуації, унаслідок якої мені було видано покарання у вигляді блокування на 6000 днів за пунктом 7.2.
Хочу пояснити, чому вважаю це покарання необґрунтованим, а також прошу переглянути дії адміністратора Соні Келліні (ЗГС неоф.).
1. Опис ситуації
17.03 у мене стався конфлікт із гравцем Тімом Тюбиковичем. Саме він ПЕРШИМ злив моє приватне фото в AllfamQ усіх серверів. Це фото не знаходиться у відкритому доступі, у соціальних мережах воно не публікувалося — тобто він поширив матеріал, який не є публічним.Пізніше, переглядаючи TikTok, я натрапив на профіль того ж гравця Тіма Тюбиковича. У нього у відкритому доступі знаходилися його ж власні фотографії та відео. Саме ті матеріали, які я йому надіслав у приватні повідомлення.
Усі докази — скриншоти, посилання та записи — я передав пану Святогору в Telegram. Прошу переглянути їх повторно.
2. Чому покарання застосовано неправомірно
Раніше, у схожих ситуаціях, коли зливали мої фото або фото моєї сім’ї, адміністрація (ГА, ЗГА, КТП, ЗКТП) неодноразово наголошувала:«Особисті повідомлення в Discord не модеруються і не підпадають під покарання».
Але цього разу Соня Келліні проігнорувала цю норму та видала мені бан.
Також хочеться наголосити:
- фото Тіма Тюбиковича були у відкритому доступі, тобто він самостійно їх опублікував у своєму TikTok;
- у Примітці до пункту 7.2 прямо зазначено, що поширення інформації, добровільно опублікованої гравцем у відкритих соцмережах, НЕ є порушенням.
Відповідно — мої дії не підпадають під пункт 7.2.
3. Порушення з боку інших гравців
Окреме питання:Чому Тім Тюбикович та інші гравці, які неодноразово зливали мене в особистих повідомленнях і групах, не отримали покарання, а покарали лише мене?
Я розцінюю це як упереджене ставлення та навмисний "злив" мене як гравця.
4. Прохання до керівництва
Прошу:- Уважно переглянути всі надані мною докази (можу повторно надати при потребі).
- Запросити у Соні Келліні всі матеріали, на підставі яких вона видала блокування.
- Переглянути та скасувати моє покарання, оскільки я не порушував пункт 7.2 і діяв у межах правил.
- Надати оцінку діям адміністратора, яка, на мою думку, є упередженою та не відповідає положенням правил серверу.
5. Нагадування про пункт 7.2
Примітка: не вважається порушенням поширення інформації, яку гравець добровільно опублікував у відкритих соцмережах.7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців у реальному світі. Заборонено злив фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може зганьбити честь і гідність гравця.
Покарання: бан 31 день / 6000 днів / Чорний список.
У моєму випадку інформація була саме з відкритих соцмереж гравця.
Прошу взяти до уваги моє звернення та забезпечити неупереджений розгляд ситуації.
Дякую за увагу.
Мирного неба.
З повагою,
Михасик Хелл.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 6тис
5. Дата порушення: 20.03.2026
Останнє редагування модератором: