- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 615
- Реакції
- 668
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: для Сергія Коваленко
- Особистий нікнейм: Михайло Ломака
- Суть скарги:
Хочу звернутись до Сергія Коваленко із скаргою, щодо (?) Блату на 03 сервері, склалась така ситуація, що 21.11.2024 "Клан BARXATNIE отримують догану за порушення правил битв за територію 2.15 (Скарга на неоф.орг R-3222) [0/2][1/3]" тиць по цій скарзі: R-3222 BARXATNIE/// Порушення правил битв за територію 2.15
Так, йдемо далі, 21.11.2024 Клан BARXATNIE отримують догану за порушення правил битв за територію 2.34 (Скарга на неоф.орг R-3226) [0/2][2/3] тиць по цій скарзі:
R-3226 BARXATNIE/// Порушення правил битв за територію 2.34
Всі ці догани були максимально обгрунтовані, так як вони були видані згідно правил битви за території, які писав Коваленко и нормативи за ці покарання відповідно теж, бо їх писав навіть не ГС чи ЗГС, а Керівник проекту і також це все чітко прописано на форумі, тобто правила одні для всіх тиць, зрозуміло, але складається відчуття, що ні, тому що як би так не було б, навіть якщо мій соклан, який випадково кинув не ту территорію, то це нікого не хвилює, бо правила є правила, а якщо це зробив клан BARXATNIE, то вже й наче міняється все: R-3187MARABUNTA / Битва за территорию (нам за цю скаргу видали догану)
Йдемо далі, модератор клану BARXATNIE отримує бан на 1 день тиць за порушення правил проєкту від модератора клану по цій скарзі: R-3228 Дід Бархатний///7.9.1 Також хочу звернути увагу, на порушення правил проекту від цього ж самого модератора: R-3178Дід Бархатний // Образи , за яке клан "BARXATNIE" не отримав жодного покарання, хоча я навіть писав про цю скаргу в особисті повідомлення ГС зі словами чи все так і має бути?
Після цього на наступний день ми бачимо повідомлення від ГС Неоф 03 серверу, що "Клану BARXATNIE було знято 500.000.000 з общаку клана за 3/3" тиць
Зараз у вас з'явиться питання, "а чому ж він пише цю скаргу", тому що на момент 23.11.2024 я заходжу до гри і бачу, що клану BARXATNIE повернули общак у розмірі 500.000.000 тиць
Складається відчуття якоїсь несправедливості та розуміння ніби правила не "одні для всіх" і загальні положення нашого проекту не дотримуються, як це має бути: тиць
Також передивляючись таблицю доган та попереджень кланів 03 я помітив, що в клана "BARXATNIE", зараз не 3/3 доган(якщо не встигли обновити), не 0/3, тому що обновили після отримання кланом 3/3, а 2/3 тиць, тобто можна зробити висновок, що їм зняли 1 догану за якісь їхні порушення, повернули общак і зараз вони просто собі спокійненько чекають, поки пройде кд на зняття доган і вийде так, що клан після отримання 3/3, які були отримані згідно всіх правил UG просто вийдуть "сухими з води", здається, що по відношенню до будь-якого іншого клану таких поблажок не було б...
Також незрозуміло як це сталось, тому що жодних оскаржень щодо будь-якої з тих 3 доган на форумі не було і тут бац, так це ще й зроблено так, щоб "ні слуху, ні духу".
Сподіваюсь на справедливий розгляд цієї скарги від С. Коваленка, тому що ця вся ситуації викликає деякий дисонанс та є дуже великі сумніви, щодо об'єктивності цієї ситуації
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все в скарзі
- Дата походження: 23.11.2024