Василь Сміт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Кві 2024
- Дописи
- 152
- Реакції
- 387
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Василь Сміт (Чиплик)
- Суть скарги:
- Сергію, я звертаюся до вас зараз не просто як гравець, а як людина, яка дуже сильно шкодує про те, що колись зробила.
Більше трьох місяців тому я допустив абсолютно непробачну помилку - я обманув адміністрацію. Це був дуже дурний, імпульсивний крок. І я чудово розумію, що будь-які виправдання тут будуть зайві. Я не маю морального права просити забути цей вчинок, я не заслуговую на легке пробачення. Але я дуже прошу - просто почуйте мене.
З того моменту я щодня шкодував про свій вчинок. Це не просто красиві слова - це дійсно мої внутрішні переживання. Я вкотре згадував, як багато для мене значила ця спільнота, цей сервер. Тут була моя друга домівка. Тут я проводив увесь свій вільний час. І повірте - зараз це залишилося так само. У мене немає жодних інших занять, крім цієї гри. Я чесно зізнаюсь - я живу цим проєктом. І те, що я втратив можливість бути його повноцінною частиною - це для мене величезний біль.
Я не просто хочу «повернутися у гру». Я хочу довести собі і вам, що можу бути корисним, що я можу виправити свою репутацію. Що я гідний другого шансу. Що я більше ніколи не дозволю собі нічого подібного. Я справді переосмислив усе - як людина, як гравець, як учасник цього проєкту.
На посадах лідера ДСНС та СБУ Д я вкладав душу. Я будував команди, я розвивав організації, я намагався зробити для сервера щось хороше. І тоді я дійсно почував себе частиною великої справи. Зараз я розумію, що однією дурною дією перекреслив усе те хороше, що зробив до цього. І це мене гризе зсередини.
Сергію, я щиро прошу у вас вибачення. Перед вами, перед усією адміністрацією, перед спільнотою.
Я не прошу закрити очі на мою провину. Я прошу дати шанс її виправити. Я готовий працювати ще більше. Віддавати проєкту ще більше. Вчитися, слухати, допомагати.
Прошу - зніміть з мене ЧС. Дайте мені шанс знову стати частиною цієї спільноти. Я вкладаю весь свій час у гру. І зараз для мене це — не просто гра, це можливість бути частиною чогось великого й важливого.
Я дуже вас прошу. По-людськи.
Дайте мені цей шанс.
З глибокою повагою, щирим каяттям і величезною надією,
Василь Чиплик - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 10.06.2025