Зачинено ВИКЛЮЧНО !!! ОЛЕГУ ГАЛИЦЬКОМУ !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зенек Японський

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
1.Власний ігровий нікнейм: Зенек Японський ID: 6891380
2. Суть скарги: Звертаюсь ВИКЛЮЧНО ДО ОЛЕГА ГАЛИЦЬКОГО !!! Та розраховую на нормальний розгляд скарги, без практично тижневої тиші і зависання у статусі НА РОЗГЛЯДІ, помітив що це не одноразова ситуація, бо також є скарга на Моана Рейнер, що бере на розгляд і просто все зависає! Мій акаунт заблокували у підозрі порушень правиль мультиакаунтів, проте я володію лише даним акаунтом (( Зенек Японський ID: 6891380 )) через те, що даним ПК користується не одна особа виникла скоріше за все ця ситуація. Не перенаправляйте будь ласка мене у діскорди чи ще кудись, де все просто глухо завмирає, як і тут "на розгляді". Я можу надати електронну пошту, номер телефону у підтвердження дійсності цього акаунту, подати зворотній звязок у виді коду який можете мені надіслати для пеервірки що це мій акаунт.
Зрозумійте просто правильно, ти приходиш у проект, граєш, розиваєшся у ньому не один день чи навіть місяць ато і рік і тебе просто перепрошую на слові обрубують і зливають, одним кліком ну це нормально ??? з якихось здогадів, міркувань чи власних бачень, ну це маячня якась !!! як це інакше ще називати ??? як не своїми іменами !!! Поверніть будь ласка мій акаунт у активний розблокований стан, я не володію не знати якими статками, не здійснюю жодної гонитви за збагаченями, з майна парктично мізер і те відбираєте за якісь необґрунтовані підозри ... "Все для людей" ...
3. Докази: При запуску гри висвітлюється сповіщення про блокування.
ДОЛУЧАЮ ПОСИЛАНЯ НА ПОПЕРЕДНЮ СКАРГУ ЯКА ПРОСТО ЗАВИСЛА В ПОРОЖНЕЧУ І НЕВИЗНАЧЕНІСТЬ (( - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Блокування-акаунту.328661/#post-1325952
Дякую, сподіваюсь на Вашу людяність!

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ситуація вирішена, скаргу буде зачинено.

|ЗАЧИНЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі