1. Ваш ігровий NickName: Макс Лебіга
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді?: Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Бартіш Максим
6. Ваш тег в Telegram: @britishenko
7. Ваш логін в Discord: brit1sh_legenda
8. Ваш справжній вік: 14 років, у грудні виповниться 15
9. Які в вас є ідеї для фракції:
- Покращення дисципліни. Хочу створити чітку систему контролю за особовим складом, де за порушення будуть відповідні дисциплінарні заходи, а за активність і хорошу службу — заохочення.
- Єдина система звітності. Запровадити зрозумілу систему звітів для командного складу, щоб керівництво могло контролювати активність підрозділів та якість виконання поставлених завдань.
- Внутрішні перевірки. Регулярно перевіряти роботу підрозділів і командного складу, знаходити проблеми та своєчасно їх виправляти.
- Реформа підготовки новобранців. Зробити вступ до лав ЗСУ більш організованим. Новобранці проходитимуть навчання зі статуту, дисципліни, поводження зі зброєю та командної роботи.
- Система внутрішніх спеціалізацій. Дати військовослужбовцям можливість розвиватися в різних напрямках: водій, пілот, інструктор, медик тощо. Для кожної спеціалізації визначити окремі завдання та обов'язки.
- Регулярні військові навчання. Проводити тренування з охорони військових об'єктів, супроводу колон, реагування на надзвичайні ситуації та інших військових завдань.
- Перевірки бойової готовності. Час від часу проводити навчальні тривоги без попередження особового складу, щоб перевіряти швидкість реакції, дисципліну та організованість військових.
- Спільні навчання з іншими державними структурами. Організувати регулярну взаємодію з НПУ, СБУ та ДСНС. Проводити спільні операції, навчання та масштабні RP-заходи.
- Покращення системи постачання. Організувати чіткий порядок проведення військових поставок, призначити відповідальних осіб та встановити визначений порядок їх проведення.
- Військове патрулювання. Організувати регулярні патрулі території військових частин та прилеглих зон для підтримання порядку й активності особового складу.
- Система заохочень. Найактивніші військовослужбовці зможуть отримувати подяки, премії та рекомендації на підвищення залежно від їхньої роботи.
- День відкритих дверей. Проводити RP-заходи для цивільних із демонстрацією військової техніки, показовими тренуваннями та ознайомленням із військовою службою.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Міністра Оборони?:
Я хочу зайняти посаду Міністра Оборони, тому що готовий відповідально ставитися до своїх обов'язків та працювати над розвитком фракції. Для мене важливо не просто отримати посаду, а зробити фракцію активною, організованою та цікавою для гравців.
Я готовий контролювати роботу підрозділів, підтримувати дисципліну, організовувати навчання та спільні RP-заходи з іншими державними структурами. Також готовий вислуховувати пропозиції військовослужбовців і працювати над вирішенням проблем фракції.
Попри відсутність досвіду на цій посаді, я готовий навчатися, брати на себе відповідальність та доводити свою компетентність результатами. Вважаю, що Міністр Оборони повинен не просто керувати, а особисто контролювати розвиток фракції та подавати приклад особовому складу.
11. Місто, в якому живете: Київ