Інформація ВРУ | Звернення до Президента

Всеволод Мшеслав

Західна Україна 02
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
251
Реакції
89
Бали
88
1771876345534.png

ЗРАЗОК ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Юридичні вимоги та форма подання

1771876348213.png

ЮРИДИЧНІ ВИМОГИ ДО ЗВЕРНЕННЯ
  • Звернення подається письмово, з чітким викладенням суті, обґрунтуванням та контактними даними;
  • Термін розгляду — до 15 днів (можливе продовження до 30 днів за складних обставин);
  • Анонімні звернення не розглядаються;
  • Додатки (докази) завантажуються у сканованому вигляді виключно через ImgBB/Imgur/Postimage.

Примітка: Неповне звернення (відсутність ПІБ, контактів чи суті) — повертається без розгляду

1771876350838.png

ЗРАЗОК ФОРМИ ЗВЕРНЕННЯ

Звернення подається у наступному форматі:
Президенту України
Всеволоду Мшеславу

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний пане Президенте!

Я, «Ваше ім’я та прізвище», звертаюся до Вас з проханням «коротко вказати суть прохання або питання».

«Далі детально викладається обґрунтування, опис проблеми чи ситуації, факти, посилання на норми тощо. Мінімум 5-7 речень для повного розкриття суті.»

Прошу Вас розглянути моє звернення та вжити відповідних заходів.

Сподіваюся на Вашу підтримку та позитивне вирішення питання.

З повагою,
«Ваше ПІБ»

«Підпис»
Дата: хх.хх.2026

1771876353974.png

Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
4
Реакції
5
Бали
8
ЗВЕРНЕННЯ
Шановний пане Президенте!
Я, Володя Роман, звертаюся до Вас з проханням розглянути можливість мого позачергового підвищення в званні до Капітана (8 порядкове звання) Національної поліції України.
Наразі я перебуваю на шостому званні (Лейтенант) та щоденно сумлінно виконую всі покладені на мене службові обов'язки із захисту правопорядку. За час служби я проявив високу активність, неодноразово брав участь у затриманні небезпечних злочинців та успішно допомагав керівництву в організації роботи підрозділу. Я відчуваю в собі сили та необхідний досвід для того, щоб взяти на себе більше відповідальності та допомагати розвитку нашої фракції на вищій посаді. Моє підвищення дозволить мені ефективніше проводити навчання для молодшого складу та стежити за дисципліною всередині НПУ. Я повністю ознайомлений з усіма правилами, статутом та готовий до нових серйозних викликів, які стоять перед старшим офіцерським складом. Обіцяю й надалі вірно служити українському народові та виправдати висловлену мені довіру на сто відсотків.
Прошу Вас розглянути моє звернення та вжити відповідних заходів.
Сподіваюся на Вашу підтримку та позитивне вирішення питання.
З повагою,
Лейтенант НПУ Володя Роман
«Підпис»:В.Р
Дата: 05.06.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі