Розглянуто ВРУ // Звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
169
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: СС ВРУ
  2. Особистий нікнейм: Кіріл Неон
  3. Суть скарги: Подав я заявку на відпустку та мені її схвалили, сьогодні я намагаюся зайти та у мене не виходе, після цього я пишу у телеграм групу що я не можу зайти, потім я захлджу до гри та мене було звільнено по причині "Порушення статуту (п. 3.4)"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 17.06.2024

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю, пане Неон! Оскільки я схвалювала Ваш рапорт на відпустку, відповім!
Згідно правил надання відпустки 7+ днів *тиць* ми мали Вас звільнити одразу, але пішли на зустріч та залишили в організації, очікуючи на Ваше повернення 17.06.2024 о 10:00 згідно робочого графіку! Оскільки Ви не з'явились на робочому місці після відпустки, вас було звільнено за саме порушення статуту 3.4, який звучить наступним чином: "Заборонено не перебувати на робочій зміні більш ніж 5+ робочих днів без поважної на те причини". 8 днів Ви не перебували з поважної причини, а далі Вас було звільнено, бо Ви не попередили заздалегідь.
З приводу того, що Ви сказали про попередження в групі телеграм, можу сказати, що по-перше дана група не є офіційною, по-друге Ви написали в неї о 13:11, а звільнено Вас було о 13:12, тобто Ви попередили про неможливість в момент звільнення.
Також Ви є учасником партії *тиць*, тому наступне поновлення можливе одразу на посаду Народний депутат!
Очікуємо відповіді від адміністрації!

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Лідер правильно вас звільнив.
Але вас буде востановлено на посаду, старайтесь більше такого не допускати.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі