Схвалено ВРУ + Поліція

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Edwardeight

Новий гравець
Реєстрування
17 Гру 2023
Дописи
38
Реакції
4
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Олег Мейсон, Нікіта Алекс, Єгор Хіппов
2. Особистий нікнейм: Едвард Блек
3. Суть скарги: Прийшов до ВРУ та шукав кто видає закордонний паспорт. Один чоловік зайшов до закритої території, та співробітники ВРУ викликали поліцію. Далі особо - Олег Мейсон та Нікіта Алекс, почали говорити що я хуліганю та захожду на закриту територію, хоча я не заходив, та не вчиняв хуліганських дій. Прошу розібратись та покарати винних, бо це пуло зовсім не по рп. І чому у неділлю не можливо отримати закордонний паспорт? Його потрібно оновлювати кожні 14 днів, тим паче співробітників дуже складо знайти на рабочому місці. Зробіть термін дії закордоного більше, або нехай видають його частіше, та у неділлю також.
4. Докази (скріншот/відео):
0:03 - Я не захожду до закритої территорії
3:40 - Не хочуть видавати закордонний тому що сьогодні неділля, хоча в правила написано щоденна видача
4:18 - Олег Мейсон та Нікіта Алекс наговорють на мене, що я хуліган, та 2 рази проник на закриту територію
4:30 - Віддає незаконний наказ, покинути територію будівлі, до закритої території я не прониква.
5. Дата порушення: 09.11.2025

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
1. Нікнейм гравця: Олег Мейсон, Нікіта Алекс, Єгор Хіппов
2. Особистий нікнейм: Едвард Блек
3. Суть скарги: Прийшов до ВРУ та шукав кто видає закордонний паспорт. Один чоловік зайшов до закритої території, та співробітники ВРУ викликали поліцію. Далі особо - Олег Мейсон та Нікіта Алекс, почали говорити що я хуліганю та захожду на закриту територію, хоча я не заходив, та не вчиняв хуліганських дій. Прошу розібратись та покарати винних, бо це пуло зовсім не по рп. І чому у неділлю не можливо отримати закордонний паспорт? Його потрібно оновлювати кожні 14 днів, тим паче співробітників дуже складо знайти на рабочому місці. Зробіть термін дії закордоного більше, або нехай видають його частіше, та у неділлю також.
4. Докази (скріншот/відео):
0:03 - Я не захожду до закритої территорії
3:40 - Не хочуть видавати закордонний тому що сьогодні неділля, хоча в правила написано щоденна видача
4:18 - Олег Мейсон та Нікіта Алекс наговорють на мене, що я хуліган, та 2 рази проник на закриту територію
4:30 - Віддає незаконний наказ, покинути територію будівлі, до закритої території я не прониква.
5. Дата порушення: 09.11.2025
Вітаю! Я лідер фракції, згідно правилам видачі закордонних паспортів, у 11 час ми не видаємо закордонні паспорта, тоді до чого було запитувати у працівника фракції, якій немає повноважень видавати закордонний паспорт, якщо ви ознайомлені з правилами видачі закордонних паспортів? Тем паче у неділю ми також видаємо закордонний паспорт, но до цього відношення мають тільки заступники та лідер, інші члени фракції можуть не знаходитись по формі, та можуть не працювати, тому що вихідний! А також ще хочу сказати що будівля ВРУ це червона зона, ви маєте право знаходитись, якщо у вас є назначена зустріч з Президентом або Прем'єр-міністром, або ви прийшли на набір, або на видачу закордонного паспорта, тоді ви маєте право перебувати на теріторії будівлі ВРУ, у інших випадках ні!

З співробітником фракції буде проведена розмова, чому він проігнорував запитання, та не відповів вам на запитання, якщо буде ще раз, тоді його буде покарано у вигляді "Догана".

З повагою Президент України - Даніїл БОЖКО!

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
825
Реакції
528
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Лідер Державної Організації ВРУ Даніїл Божко надав відповідь вище з нею повністю згоден.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі