Марк Ліквід
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 192
- Реакції
- 245
- Бали
- 48
Інформація F.A.Q.
[1] - Як потрапити в школу адвокатів?
Ви можете залишити електрону заявку, в темі "Заява на навчання в ША", після чого вона буде розглянута, та в випадку схвалення, з вами зв'яжуться, та проведуть співбесіду.
[2] - Як проходить процес навчання?
Це все прописано у темі "Школа адвокатів", але ось основні пункти:
1. Набір групи
2. Теоретичні знання
3. Практика
4. Випуск
[3] - Навіщо мені проходити цю школу?
Якщо ви успішно пройдете школу адвокатів, ви отримаєте посвідчення приватного адвоката, з яким ви зможете їздити на адвокатські справи.
Тобто ви зможете допомагати громадянам, у яких виникла спірна ситуація, або їх хочуть підставити, а також заробляти гроші.
[4] - Скільки коштує адвокатська справа?
Виїзд приватного адвоката коштує - 50 тисяч гривень, якщо діло вигране, то громадянин зобов'язаний ще заплатити 125 тисяч гривень. І всього за одну справу ви можете отримати 175 тисяч гривень.
[5] - Як проходить співбесіда?
Переважно - це проста бесіда, з людиною, та трішки запитань, щоб упевнитись чи людина дійсно базово ознайомлена з законодавчою базою.
[6] - Де я можу знайти всю необхідну інформацію, щоб пройти співбесіду?
Ось основні знання які вам потрібні:
ККУ
КУПАП
КПК
РП терміни
Також декілька питань на роздум, які ви почуєте на співбесіді.
[1] - Як потрапити в школу адвокатів?
Ви можете залишити електрону заявку, в темі "Заява на навчання в ША", після чого вона буде розглянута, та в випадку схвалення, з вами зв'яжуться, та проведуть співбесіду.
[2] - Як проходить процес навчання?
Це все прописано у темі "Школа адвокатів", але ось основні пункти:
1. Набір групи
2. Теоретичні знання
3. Практика
4. Випуск
[3] - Навіщо мені проходити цю школу?
Якщо ви успішно пройдете школу адвокатів, ви отримаєте посвідчення приватного адвоката, з яким ви зможете їздити на адвокатські справи.
Тобто ви зможете допомагати громадянам, у яких виникла спірна ситуація, або їх хочуть підставити, а також заробляти гроші.
[4] - Скільки коштує адвокатська справа?
Виїзд приватного адвоката коштує - 50 тисяч гривень, якщо діло вигране, то громадянин зобов'язаний ще заплатити 125 тисяч гривень. І всього за одну справу ви можете отримати 175 тисяч гривень.
[5] - Як проходить співбесіда?
Переважно - це проста бесіда, з людиною, та трішки запитань, щоб упевнитись чи людина дійсно базово ознайомлена з законодавчою базою.
[6] - Де я можу знайти всю необхідну інформацію, щоб пройти співбесіду?
Ось основні знання які вам потрібні:
ККУ
КУПАП
КПК
РП терміни
Також декілька питань на роздум, які ви почуєте на співбесіді.