Розглянуто Вадим Кондратюк / Неадекватна поведінка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
209
Реакції
110
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Саня Фокс
2. Нікнейм адміністратора: Вадим Кондратюк
3. Суть скарги: Подав репорт про видачу покарань за порушення правил ВІП-чату не всім гравцям і отримав пораду звернутись на форум. Шановний @Вадим Kондратюк, чому я маю звертатись на форум через те, що Ви не виконуєте свої обов'язки і видаєте незрозумілі покарання через те, що у Вас поганий настрій чи просто образились на погоду. З чого виходить, що у Вас блат із даним гравцем, оскільки покарання йому не було видано і Ви чекали поки гравець домовиться про зустріч. Коли я Вам зробив зауваження у ВІП, Ви видали мені мут, ще раз підтвердивши свою неадекватність або блат. Може Ви перепрацювались на посаді адміністратора і варто відпочити? В такому випадку зверніться до своїх керівників: @Моана Рейнер , @Святогор Скоропадський , @Олег Галицький і вони думаю Вам нададуть відпустку, щоб Ви могли відпочити і не ставились до гравців зневажливо і демонстрували їм свою пихатість замість адекватно відреагувати на зауваження.
ТаймКоди:
00:00 - Реклама у першій строці чату від гравця 6877723.
01:39 - Подача репорту про не видане покарання.
02:05 - Пан Вадим порадив подати скаргу на форум, навідміну від інших адміністраторів.
02:40 - Зробив зауваження Вадиму у ВІП-чаті щоб не чекати три хвилини на подачу наступного репорту.
03:30 - Вадим видав мені мут за обговорення дій адміністрації. @Вадим Kондратюк , де там обговорення? Ви точно адекватний, виспались, все добре?

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1765021491791.png

5. Дата порушення: 06.12.2025

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Покарання видано доцільно. Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення за некоректну відповідь у репорт.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі