Схвалено Вадим Кондратюк / DM-при формі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
32
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Вадим Кондратюк
2. Особистий нікнейм: Андрій Ворон
3. Суть скарги: Я їхав за працівником НПУ, який користується повноваженнями та бере автомобіль для своїх власних потреб, співробітник ДКВС порушує свій статут а саме:

3.1. Співробітнику ДКВС заборонено застосовувати вогнепальну зброю / фізичну силу / спецзасоби без попередження та вагомої причини.
DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини.
Жовта зона - зона де можна находитись цивільним з поважної причини (очікування співбесіди) не більше 3 хвилин. При порушенні правил зони ви будете затримані та передані співробітникам НПУ або СБУ.

Вагомої причини на відкриття пострілів з вогнепальної зброї не було, мені сказали покинуть територію но мені треба було залишитись та зачекати відповіді від співробітника НПУ який проїхав на заборонену територію без вагомої причини, Я вважаю забрати свого друга на спец.авто то не є вагома причина перебувати на території ДКВС, біля мене стояв громадянин якому нічого не говорили за покидання території по правилам, статуту були повинні попередити щоб громадянин покинув жовту зону ніхто з співробітників нічого не говорили. По правилам статуту ДКВС мене повинні були затримати та викликати НПУ або ЗБУ я не був озброєний та не надавав підстав для відкриття по мені пострілів з вогнепальної зброї співробітником ДКВС я не ніс загрозу та небезпеку для співробітників ДКВС, або НПУ.
4. Особисті докази (скриншот/відео):

Ссылка на видео:

5. Дата порушення: 29.01.2023

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Вітаю Шановний гравець
Вадим Кондратюк буде покараний за цим пунктом: ДМ in GreenZone - (/jail 60 - 160 хвилин.)
Також поговорю з лідером ДКВС,про звільнення цього гравця з фракції!
Дякую за звернення,приємної гри на Ukraine GTA
Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі