Розглянуто Вадим Кондратюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1. Ваш нікнейм: Руди Гатило
2. Нікнейм адміністратора: Вадим Кондратюк
3. Суть скарги: я написав скаргу на одного з гравців серверу , також додав щодо доказів, що не можу виставити відео в ютуб тому що там багато неадекватних висловлювань, після цього я зв'язався з адміністратором Олег Гордгоч , показав йому докази, він лайкнув моє повідомлення і я чекав поки він закриє скаргу, Вадим Кондатюк вирішив переглянути скаргу та винести вердикт, що доказів немає і закрив скаргу, в мене питання, чи все добре у адміністратора с зором? як я міг показати відео якщо ютуб із за масових порушень його не пропустив? я написав що покажу адміну який буде перевіряти в ОП, цього адміністратора поставили щей слідкуючим за неоф орг, вчора була ситуація на парковці біля цр, стояли три гравця з якими в моєму клані війна, я вбив одного, і мій соклан, після чого Вадим Кондратюк не впевнившись в тому, є там зз чи нема, посадив соклана за ДМ , я дуже незадоволений роботою Вадима Кондратюка та прошу його ознайомити з правилами перед тим як ставити на посаду за яку він несе відповідальність !
4. Доказ отриманого покарання: тик
5. Дата порушення: 27.02.2026

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , на ютуб можна викласти відео з обмеженим доступом , тоді відео буде пропускати . Даний адміністратор виніс правильне рішення , і порушення від нього нема . Стосовно видачі покарання за DM . Адміністратор помилився і видав покарання , але потім через декілька хвилин випустив гравця . За цей випадок з адміністратором буде проведено бесіду .

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі