Зачинено Вадим Крамар | Посадив без причини.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ваш нікнейм: Павло Сихівський
Нікнейм гравця: Вадим Крамар
Дата порушення: 01.11.2022
Опишіть ситуацію: Я пішов виконувати завдання до Степана, перед фрапсом він мене вдарив тайзером, потім відпустив і каже, що я нібито їхав на якомусь мотоциклі і порушував ПДР, відеодоказ він не показав, потім каже, що я не підкорявся йому, бо не давав йому паспорт, хоча у мене його не просили, дуже блудить по відігруванню рп + заспавнив свою машину і поїхав на ній, прийшов він до мене без машини. Він видав мені статтю і посадив мене без причини. Видавайте йому догану.
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: Все відео

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Оскав,порушив правила порядку,чого всю не показав,показав тільки як ми прийшли в СБУ? Покажи самого началу,як обізвав працівника поліції.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Оскав,порушив правила порядку,чого всю не показав,показав тільки як ми прийшли в СБУ? Покажи самого началу,як обізвав працівника поліції.
ну перед фрапсом був оск, це всьоголиш мені 30хв муту, але ти мене посадив не предявивши відеозапис і + навіть мого мотоцикла ніде не було)

Вадим Крамар

Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Я відео не обрізав, я почав фрапсити з цього моменту як ми почали в машину сідати))
А до цього що ти говорив?
Біля світлофору що говорив ? Та зроби звук і кинь ще раз,і да за непідкорення я не видав рошук,так як ти попередив що ти забув свої документи,я видав за порушення порядку на 5хв в КПЗ.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
А до цього що ти говорив?
Біля світлофору що говорив ? Та зроби звук і кинь ще раз,і да за непідкорення я не видав рошук,так як ти попередив що ти забув свої документи,я видав за порушення порядку на 5хв в КПЗ.
до фрапсу був оск, я признаюсь, біля світлофору я нібито не оскав, я не знаю чого мій голос не записався, мікрофон у фрапсі був включеним.

Вадим Крамар

Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
до фрапсу був оск, я признаюсь, біля світлофору я нібито не оскав, я не знаю чого мій голос не записався, мікрофон у фрапсі був включеним.
Ти сам признався,що був оск! Я тебе затримав за не підкорення,мало бути 2 статі непідкорення,і порушення порядку,так як в тебе не було паспорту я видав статтю порушення порядку,я не видав за непідкорення,но ти міг зразу сказати,що в тебе не має паспорта,яб пробив по базі даних,я тебе затримав за оск сотрудника поліції,ти вчиш так людей звертатися до поліції,людей які тільки приїхали в наше місто. І Оск був не 1 раз!

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ти сам признався,що був оск! Я тебе затримав за не підкорення,мало бути 2 статі непідкорення,і порушення порядку,так як в тебе не було паспорту я видав статтю порушення порядку,я не видав за непідкорення,но ти міг зразу сказати,що в тебе не має паспорта,яб пробив по базі даних,я тебе затримав за оск сотрудника поліції,ти вчиш так людей звертатися до поліції,людей які тільки приїхали в наше місто. І Оск був не 1 раз!
ти сказав, що просив паспорт, но ти у мене його не просив, оск був один раз тільки, не видумуй) якщо в тебе є докази де я тебе оскав багато разів, то прошу дуже, пиши жб) і ти мене до того повязав і кажеш що я порушував ПДР що я їхав на мотоциклі, ти це з голови взяв, і відеодокази мені не предявив)

Вадим Крамар

Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
ну перед фрапсом був оск, це всьоголиш мені 30хв муту, але ти мене посадив не предявивши відеозапис і + навіть мого мотоцикла ніде не бути
ти сказав, що просив паспорт, но ти у мене його не просив, оск був один раз тільки, не видумуй) якщо в тебе є докази де я тебе оскав багато разів, то прошу дуже, пиши жб) і ти мене до того повязав і кажеш що я порушував ПДР що я їхав на мотоциклі, ти це з голови взяв, і відеодокази мені не предявив)
Та звук включи,хай всі послухають!!!

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Я не розумію, чи ти сліпий, чи ти читати не вмієш? Я написав, що мікрофон у фрапсі був включений, чого його не чути я НЕ ЗНАЮ.
Тим паче, якщо включити звук в пк чи телефоні на фул, то можна прислухатися до мого голосу, я не знаю чого так, що у мене голос дуже тихий коли відео знімаю

Вадим Крамар

Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Тим паче, якщо включити звук в пк чи телефоні на фул, то можна прислухатися до мого голосу, я не знаю чого так, що у мене голос дуже тихий коли відео знімаю
Добре,я не хочу овправдовуватися,ну якщо я винен я буду покараний,ну я бачив як ти був на жовтому мотоциклу,я підійшов до тебе,бо автомобіль поломався,я вдарив тайзером я поняв,що я не відіграв рп я сказав "Откат" потом я попросив документи ти сказав чого я маю показувати начав тікати і обізвав,я тебе і затримав,потом виявилося що ти забув документи,я про підкорення мовчав,я видав за порушення порядку за "оск",вибач якщо я не правий.Я посадив за порушення порядку.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Добре,я не хочу овправдовуватися,ну якщо я винен я буду покараний,ну я бачив як ти був на жовтому мотоциклу,я підійшов до тебе,бо автомобіль поломався,я вдарив тайзером я поняв,що я не відіграв рп я сказав "Откат" потом я попросив документи ти сказав чого я маю показувати начав тікати і обізвав,я тебе і затримав,потом виявилося що ти забув документи,я про підкорення мовчав,я видав за порушення порядку за "оск",вибач якщо я не правий.Я посадив за порушення порядку.
Ну якщо говорити чесно, то у мене немає жовтого мотоциклу, можливо ти мене з
кимось перепутав) ну просто я хотів виконати завдання, а ти підійшов і почав говорити, що я порушував, хоча я нічого не робив.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Я тебе обізвав "заєбав ***********************************", через те, що без причини почав в'язати і везти в СБУ, ти просто з нічого сказав, що я їхав на мотоциклі, якого ніде не було біля мене, я просив пред'явити докази, а ти мені їх і не пред'явив.

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!
Порушення від працівника НПУ немає.
Також вашого голоса немає, я не можу без цього оцінювати скаргу.
Фрапс не повний.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі