Розглянуто Вадим Матвійчук / Бан за злив фракції на 7 днів / не виконання своїх обов'язків.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tyrist

Морська піхота.
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
19
Реакції
14
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Влад Хомс
3. Суть скарги: бан за злив фракції, та невиконання свої обов'язків.

1. Я важжаю, що бан не є доцільним так як уся верхівка пішла з мером з мерії Дніпра і залишати людей без нагляду та залишати їх на фарм зарплати, це безглуздо, так як ніхто їх не може не підняти не звільнити.

2. Чому звичайних гравців карають за порушення, а на когось глаза закривають, бо він друг адмінів, або самі адміни порушують правила сервіру та думають, що це все норма, хоча я ваажаю, що я прав зі своєї сторони, усіх людей що були звільнені, у всіх написано (розформ), нікого по ЗВБ не звільняв.

3. З боку адміністратора є особиста неприязнь, прям як в житті, ті хто активні, та намагаються щось робити зливають, а ті хто постійно афк то їх ні хто не чіпає.

4. Чому адміни які втручаються в рп процес, та беруть статті з реального життя, та судять людину в незмозі нормально відіграти рп, а потім кажуть що так і треба. (БЛАТ).

5. Ми намагались працювати, та добиватися справедливості, але нас за це постійно душили, самі шукали собі МП, весь процес відігрувався, суд проводився по ККУ взятого з форому, а не з реального життя, а коли у мерії Харкова постійно афк, форум як базар, нічого не зроблено, та в судовій залі відбувається повний брєд, то з цим нічого не роблять.

6. Чому ЗГС Право не слідкує за своїми підлеглими?

Чому відбувається така діч і з цим нічого не роблять, зато в нас всі завжди винні, то може пора задуматись, що не просто так стільки злоби виходить.!?

Тут взагалі звичайний фарм зарплати, замість того, щоб зробити форум і ніхто на це не реагує бо його блатять.

Останнє редагування:

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! тему взято на розгляд!

Микола Хоффман?

Гість
Надав усі відповіді вашому Лідеру у його скарзі, також покарання було видано вірно, тему закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі