Розглянуто Вадим Матвійчук / Бан за злив фракції на 7 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Адам Хомс
3. Суть скарги:

Бан за злив фракції, через (увага!) 5 днів після розформу фракції.
Не зрозуміло який злив, ніхто нічого не пояснював, як завжди, некомпетентність слідкуючих і адмінів, неадекватність.
Доказів ніяких надано не було. Скоріше всього бан виданий через особисту неприязнь Матвійчука і Адамс.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
Скріншота самої видачі немає, так як вчора не був угрі по особистим причинам.
Є скрін вже виданого бану при вході в гру.

rwerwerwr.jpg

5. Дата походження: 06.03.2023

Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
Вітаю Шановний гравець!
Докази надано ГА!
Вам самому не смішно, що ви кинули якісь там докази спустя 5 днів після того, як фракція розформувалась?) Стільки копали? Чи це після того, як ми "образили" вашу дорогу Нікулічку?)
Чи може вам наплакався мер Харкова, який ні риба ні м'ясо?)
В любому випадку чекаєм відповідь ГА, бо ви мені не надто цікаві.

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вам самому не смішно, що ви кинули якісь там докази спустя 5 днів після того, як фракція розформувалась?) Стільки копали? Чи це після того, як ми "образили" вашу дорогу Нікулічку?)
Чи може вам наплакався мер Харкова, який ні риба ні м'ясо?)
В любому випадку чекаєм відповідь ГА, бо ви мені не надто цікаві.
Йти з посади потрібно з гідністю, а не розказувати, що Ви життя не дасте мерії Харкова, заважати іншим гравцям, писати гадості на лідера, та розказувати які всі не компетентні, почніть з себе. Також нагадаю, що Вас ніхто не знімав, Ви пішли по ЗВБ.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Йти з посади потрібно з гідністю, а не розказувати, що Ви життя не дасте мерії Харкова, заважати іншим гравцям, писати гадості на лідера, та розказувати які всі не компетентні, почніть з себе. Також нагадаю, що Вас ніхто не знімав, Ви пішли по ЗВБ.
Ви його зняли за неактив, нік нейм був - Олександр Думський....

Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
Я пішов з посади з гідністю, по ЗВБ, скрін коли я вам в лічку писав і просив зняти по ЗВБ - кинути?
Ви зняли мене ще з лідерки Мерії Харкова, поставивши 50 із 50 балів за лідерський звіт і через час зняли, за нібито "неактив", хоча пройшло 5 днів від момента, як я став на лідерку)
Це раз.
Два - кому я там заважав? Те, що ви приблачуєте лідера Харкова, який вже цілий строк нічого не робить і відкритим текстом пише, що не буде активити, а з цим нічого не робите ні ви, ні Ніка чи Лола, чи як її там, Адамс - це ваші проблеми і сугубо ваше порушення.
А те що я комусь там не дам життя - це вже мої особисті справи. В когось, крім "мера" Харкова є до мене якісь претензії? Ні! То в чому питання?)

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Почнемо з того, що ми робили все по РП і не використовували оффтоп. Відео на Харківську мерію ніхто не знімав і не заливав. Якщо вони по РП не можуть викликати спец.служби - це їхні проблеми і проблеми компетентності.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
Компетентність мера Харкова! А потім ви кажете, що ми їх зачіпаємо. По формі займаються "РП" діями.
Мені здається меру потрібно форум робити і за складом слідкувати.

Переглянути вкладення

Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
Раджу вам, Матвійчук, помовчати і дочекатись вердикту ГА, не робіть собі гірше, бо в нас є дуже багато цікавого ще :)

Tyrist

Морська піхота.
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
19
Реакції
14
Бали
11
Раджу вам, Матвійчук, помовчати і дочекатись вердикту ГА, не робіть собі гірше, бо в нас є дуже багато цікавого ще :)
Так само є відео про то чим мер Харкова займається в мерії і ви нічого не робите з цим ( Блат)

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Мені не портібні Ваші поради, залиште їх при собі, ящо є щось, Ви завжди можете подати скаргу!

Микола Хоффман?

Гість
За наданими доказами з боку адміністрації, булл видно що гравці якіх було звільнено з фракції, не були згодні звільнятися по ЗВБ. Однак все ж таки їх було звільнено без їх особистого дозволу. За що вас і було покарано.
Щодо 5 діб, термін доказів складає 7 діб а тому адміністратор мав повне право за наданими йому доказами видати вам покарання. Як ви писали вище, ви бачили блат зі сторони адміністраторів по відношенню до мера Харкова. Якщо це так то не мовчіть будь-ласка а відразу надавайте докази, оскільки кожна ваша фіксація порушення має свій термін зберігання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі