Розглянуто Вадим Матвійчук / Бан на 15 днів за злив фракції / Оскарження / Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Хомс

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
112
Бали
46
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Морфіус Хомс
3. Суть скарги: Переглянув надані докази від Адміністратора Вадима Матвійчука -
ДОКАЗИ

1.Обіцянка кровопролиття не була адресована конкретно комусь.
По РП біографії я бандит, тому це були останні слова, які хотів сказати на той момент мій персонаж.

Як тут проявився "Злив фракції" - не зрозуміло.

2.Стосовно першого відео .
Я знаходжусь в клані, тому відіграю бандита по РП.
Неофіційні організації (Картель/клан) - організація яка була створена певною групою
людей, які ведуть підпільну діяльність проти основних правил та законів в державі.
З роллю свого персонажа я справився. Відігрувати РП за бандита, це не "Злив фракції".
Ми не переслідували працівників з ціллю фіксації правопорушень. Провокацій не було, так як жалоби ніхто не писав.

В першому відео ми приїхали в неділю о 21:30, шанс побачити когось на роботі доволі малий.
Ціль візиту - порушення законів та громадського порядку. Після того, як я закінчив демонструвати талант співака, працівники СБУ забрали мене у відділок.

Відіграли РП, не провокували на порушення. Ми порушили і нас покарало СБУ. РП процес. Після цього ніхто не писав скаргу з ціллю "Злити фракцію".

Стосовно другого
відео :

Ми "доєбались" як ОПГ до мера міста в 01:05. І робилось це по РП, ми порушували закон, що для ОПГ являється нормальним явищем.
Десь перегнув, але все одно діяв по РП, не перетягуючи ситуацію на себе. Так як в кінці конфлікту, я добровільно поїхав в СБУ для перевірки документів і орієнтування.
Оффтоп я використав в двох випадках сугубо з ціллю проінформувати, без жодної провокації. Що не можна сказати про інших.

Чому мер у вихідний день, під час військового стану, стоїть в робочій формі на вулиці?
Після мого запитання: "Чому ви у формі в неробочий час?", працівник, який надав це відео, біжить переодягатись.
Мер (Міккі Міллер) починає казати, що це не робочий одяг тайм код, тим самим починає провокувати на конфлікт своєю брехнею.

Після виліту з гри, я приїхав і Мер (Міккі Міллер) провокує мене перший (тайм код ) після того як підхожу до нього.
Починається конфлікт, в якому я діяв по РП. Без оффтопу, хоча інші гравці його використовували.

Тайм код Прокурор Андрей Колозян, біжить переодягатись і повертається вже без форми.
Тайм код я по РП наніс три удари в лице Мера (Міккі Міллер) і сам одразу в цьому зізнався.

Замість того, щоб викликати СБУ, щоб розігнати скупчення і зупинити конфлікт.
Прокурор Андрей Колозян, у якого нема біографії Bag-GOV, починає використовувати ненормативну лексику і провокує на конфлікт.
Андрей Колозян починає перетягувати на себе РП і провокує далі Тайм код .
Говорить, що він не прокурор і перетягує ситуації в свою сторону. Хамить мені, в той час як усі інші працівники Мерії тихо стоять.
Часто використовує оффтоп чат в кругу людей і провокує далі.

Цей конфлікт був по РП, так як я аналізував дії персонажа на той момент і відігрував роль бандита, опираючись на власну біографію.
Протягом 15 хвилин конфлікту, ніхто з працівників Мерії не викликав СБУ чи НПУ. Якби вони одразу зробили це, нас би розігнали і все.
Догадався адвокат і викликав СБУ, через 16 хвилин з початку конфлікту.
Потім у мене знов вилетіло, я повернувся і ситуація стихла.

Конфлікт закінчується, я вибачаюсь перед СБУ і усіма присутніми, і гравець Вова Краб робить останню провокацію, після якої у мене згоріло.
Тому що, логіки цієї провокації і сенсу в питаннях які задавав Вова Краб - не бачу!
Початок провокації від гравця Вова Краб Тайм код,
Після моїх слів "Ми своїх не забуваємо", гравець підозрює, що я зі східних країв, тобто з ***********************************, хто він такий, щоб робити подібні підозри.

6.12. Релігійні провокації та образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації у будь-яких проявах, образа влади та уряду. [ мут 120 хвилин / Блокування 5 діб / перманентне блокування ]
Примітка: Окрім розмов про ворожу для України націю та державу

До чого це було взагалі сказано, я не розумію. Це спровокувало мене дуже сильно, так як Вова Краб почав заявляти, що мої потуги схожі на їхні (росіян).
Після цих слів я зриваюсь і на відео чутно, що я не підбирав слова. Хоча до цього я спілкувався стримано але моментами перегинав палку.
В кінці відео Вова Краб, якого арештують по орієнтуванню, ображається.

І пропонує мені поїхати в СБУ, я погоджуюсь і покидаю територію Мерії.

Також в кінці, працівник СБУ сказав, що Меру нічого не загрожує. По словах, які Мер передав працівнику СБУ.

Хоча Мер міг розказати за ситуацію, надати відео і на мене повинні були б відкрити кримінальну справу.
Але мене відправляють в бан.

Де там "злив фракції" я не знаю. Прошу переглянути мої пояснення і зробити висновки.

Так як від нас було багато порушень сервера, порушень законів, можна зрозуміти одне, що ми приїхали не з ціллю зливати фракцію. Якби ми почали заливати скарги, нас би за власні порушення посадили. Тому вважати ці дії зливом фракції - некоректно.

3. Повідомлення не від мене. На скріні видно, що хтось просить зняти заступників по причині "расформ" або "ЗВБ".
На скріншоті нема слів, які підтверджують розформування. На скріні видно, що це "прохання", а не підтвердження розформу.

4. Як я міг звільняти, після того як мене зняли і я сидів в КПЗ. На скрінах з доказів, видно, що інформація не конкретизована.
Не зрозуміло, чи усіх по розформу звільнили, чи по ЗВБ.
Три скріншота, не можуть підтвердити розформ. Як мінімум кількість працівників в мерї на той момент часу +-30 людей.

Не побачив конкретного "Зливу фракції" в доказах, які надав Адмін Вадим Матвійчук.
На відео побачив провокації в свою сторону, перетяг РП від прокурора, і неадекватне питання від гравця Вова Краб.
Також була достатня кількість ненормативної лексики, за що вибачаюсь у всіх, кому адресував ті слова.
МГ від мене не було, ПГ теж не було, в двох ситуаціях, які можна побачити на відео, кінець був один - я їхав в СБУ.

Було ДМ ЗЗ один раз, і то це було по РП, тому що мій персонаж перед усіма признався в цьому ( три удари по Міккі Міллеру ).

Прошу уважно розглянути моє пояснення стосовно кожного доказу, які надав Адміністратор Вадим Матвійчук.
І передивитись докази і послухати уважно, хто і що говорить.

7.22. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану [ Блокування 3 - 7 діб ]
Приклад 1: переслідування членів однієї організації з метою фіксування їх порушень та подання на них скарги
Приклад 2: провокація на конфлікт гравців однієї і тієї самої організації.

Під мерією було скупчення і конфлікт був загальним.
Так як потім працівники Мерії м.Харків провокували мене.
На відео це чудово видно, коли працівники перевдягались і спілкувались неадекватно.
Більше не було подібних ситуацій чи конфліктів. Скарг на особовий склад і на самого мера НЕМАЄ.
Тому покарання, яке мені винесли, я вважаю хибним і прошу розбанити мій акаунт.

Ці докази можуть підтвердити ненормативну лексику з моєї сторони, порушення порядку, ДМ ЗЗ ( 1 раз ) - не більше.
Але ніяк не "Злив фракції". Прошу керівника розглянути дану скаргу. Дякую за увагу.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): покарання
5. Дата походження: 07.02.2023

Останнє редагування:

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу доби, адміністратор надав докази всіх порушень, але щоб уникнути конфлітної ситуації і вчинити лояльно по відношенню до Вас і дати можливість грати без псування статистики для подальшого розвитку, замінив вам покарання замість бана - 4 години в'язниці. Відбувайте термін покарання, приємної гри!

При повторному порушенні блокування на строк 31 день.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі