Розглянуто Вадим Матвійчук. На Головного Адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук.
2. Особистий нікнейм: Богдан Матвійчук.
3. Суть скарги: Некомпетентність від Адміністратора, невиконання зобов'язань на посту ЗГС ГОС.
Я написав скаргу на гравця, який під час РП, кричав що.. "я офф, я офф" і він покинув гру. Під час того, як кричав гравець ці слова, я сказав, офаєшся, удачі. Мені Пан Вадим дав покарання за провокацію. Скарга розглядалась 4 дні. Згідно правилам - максимум 3. ЗГС ГОС, людина, яка має вислуховувати гравців держ.організацій, і допомагати у вирішенні проблем. Коли звемо Пана Вадима в ДС, він нас ігнорує.. Існує думка, що ЗГС ГОС навмисно не дозволяє проводити затримання порушників, аби не карати керівні склади держ. організацій.
Сама скарга - Тикни на мене.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): (P.S скріншот надали мої ж колеги, поки був в оффлайн.)
5. Дата походження: 24.01.2023

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Ви самі провокували гравця словами "виходь, ну ти вийди, і тд" які прозвучали від Вас неоднократно.
Та надайте будь ласка докази, що я постійно відмовляю комусь у вирішенні якихсь питань!

Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23
Ви самі провокували гравця словами "виходь, ну ти вийди, і тд" які прозвучали від Вас неоднократно.
Я не вважаю це провокаціонною дією. Гравець кричав вийду, вийду, я і сказав, виходь, але буде покарання.
От докази, як і просили. Подивись на мене.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Я не вважаю це провокаціонною дією. Гравець кричав вийду, вийду, я і сказав, виходь, але буде покарання.
От докази, як і просили. Подивись на мене.
Ви думаєте я сиджу і чекаю поки пан Богдан позве мене в дс? Коли я можу, я завжди захожу, та Ви могли написати текстом.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Передивився скаргу, вибачаюсь не того покарав, покарання за провокацію мав отримати Ваш заступник.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі