Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
3. Суть скарги: неправильный выговор, я написал жалобу на игрока СБУ, потому, что отсидел в КПЗ 2 часа, после чего захожу в игру и вижу картину : я стою возле СБУ (потому что уже выпустили) возле меня стоит мелкий СБУшник который машет мне в лицо тайзером, это типу я отсидел 2 часа, я эти два часа должен был сидеть и ждать пока меня выпустят что бы сразу убежать, или что? Или отсидеть 2 часа, после выпуска меня опять вяжут за то, что на територии СБУ, и так по кругу?
Вітаю! За цією скаргою вам адміністратор відхилив через неправильно подану скаргу, також ваші відео докази не є повними, як по вашому адміністрація повинна за 12 секундне відео вияснити чи були ви афк чи ні?. Надайте повну відео фіксацію, де видно що ви протягом якогость проміжутку стояли АФК. Відхилено!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.