Відмовлено Вадим Матвійчук / покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Чупа

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
56
Реакції
3
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Андрій Чупа
3. Суть скарги: ситуація : підїжає машина по зусутрічній смузі, розвертаєтся по середині дороги і крутиться коло тебе. Потім через їх вину ств дтп, я як адекватна людина не хочу мати справи з чорним геликом, так як він здається мені дивним і відїжаю, але не далеко. Бо після зіткення, машину, МАШИНУ, а не колеса розстріляли, на вашу думкку осколки не могли мене задіти?! Вони підїхали почали бігати коло машини, сек 10 сек і я мертвий. Яка людина в стресовій ситуації трясця буде холодно мислити і не запанікує, щоб за 10 сек здійсниити всі їхні забаганки?!
Що вони хотіли сказати, зупинившись коло світлофора, з однієї машину в іншу з закритими вікнами, це же таке РП.
Підсумок: я можливо поранений у стресі за 10 сек вирішую майбутнє своє (не) життя, дуже нормально.
Те що я слухав музику можна прирівняти до відкл звуку у грі, правилами гри не заборонено грати без звуку. Вони могли написати у чат.
Вважаю своє покарання не заслуженим!
4. Доказ видачі покарання: тема
5. Дата походження: 05.05.23

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю! Ви взагалі нічого не відіграли, не те, що Вас заділо, не те, що Ви злякались, взагалі нічого, те, що вони направляють на Вас зброю, а Ви їх ігноруєте, це по Вашому РП? Я вважаю, що покарання видано вірно.

Андрій Чупа

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
56
Реакції
3
Бали
11
Коли на мене напрявлють зброю я маю гопака танцювати? На проєкті у кожного друго є зброя, мені під всіх дудку танцювати? Не відіграв бо вважаю в мене було мало часу.

Андрій Чупа

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
56
Реакції
3
Бали
11
Не вже життя на цьому проєкті взагалі нічого не варте, що тебе можуть вбити, машину розстріляти за те, що так захотіли, і не понести за це ніякої відповідальності

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Адміністратор надав покарання вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі