Розглянуто Вадим Матвійчук / розгляд теми

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Чупа

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
56
Реакції
3
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Андрій Чупа
3. Суть скарги: співробітник поліції, без встановлення особи, видав розшук. Даний адміністратор вважає що це рп. Вислів співробітника "громадянину навпроти" означає, що він визначив дані людини?!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Поліція-Артем-Хомс-nrp-розшук.39070/
5. Дата походження: 03.05.23

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю! По перше Ви не сказали, що він без встановлення особи видав розшук, так, як у Вас в описі цього не написано, по друге у Вас відео починається не від початку ситуації, як я можу побачити чи встановив він Вашу особу чи ні?

Андрій Чупа

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
56
Реакції
3
Бали
11
Я вставив врагмент де він починав виписувати розшук, до цього нічого такого не було. Бажаєте весь врагмент, прошу.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Скарга буде перерозглянута.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Я вставив врагмент де він починав виписувати розшук, до цього нічого такого не було. Бажаєте весь врагмент, прошу.
Переглянувши повний фрапс, виношу вердикт, гравець Артем Хомс отримує покарання за пунктом:
7.10. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі