Розглянуто Вадим Матвійчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor_Utokin

Слава Україні
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
27
Реакції
9
Бали
11
Ваш ігровий нік: Єгор Утокін
Ігровий нік адміністратора: Вадим Матвійчук
Причина покарання: предвзяте ставлення
Суть скарги: Передивився свій фрапс, притензії до мого покараня не маю, а з рішенням що до жб я не згоден. По суті Адмін закрив жб не дава відповідь на саму жалобу. Прошу передивитись жалобу тому що як я розумію опри не було, причини для ув’язнення не було, рп теж не було (змінив текст, та розписав все по зрозуміліше)

https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Опру-на-порушення-НПУ.14231/
Дата видачі покарання:02.12.22
Скриншот видачі покарання:

Готовий відповідати у разі обману:так

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]

Egor_Utokin

Слава Україні
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
27
Реакції
9
Бали
11
Я все розумію, але якщо по факту то він повинен був відповісти у темі прикаладаючи опру, а ні якої опри не було, хоча це була суть жб. До речі що до видання мені муту та вьязниці, ви знали що я можу написати на вас оскарження та запитати де я це порушив, а ви не відповіли бо надали б відео від 3 особи (моє відео)

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
А Ви знаєте, що адміністрація може користуватися при видачі покарання будь якими доказами? Та якщо Ви видалите Ваше відео, то отримаєте бан за приховання доказів?

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
І Ви звернулись з жб до адміністрації, а не до гравця, тому гравець не зобов'язаний надавати дані фрапси у цю тему, Ви повинні були звернутися зі скаргою у відповідний розділ на форумі в розділі НПУ м. Харків. З Ваших доказів, порушень зі сторони працівника я не бачу.

Egor_Utokin

Слава Україні
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
27
Реакції
9
Бали
11
А Ви знаєте, що адміністрація може користуватися при видачі покарання будь якими доказами? Та якщо Ви видалите Ваше відео, то отримаєте бан за приховання доказів?
Нажаль правила що адмін може використовувати відео від 3 особи я не знайшов, та якщо як ви кажете, за запросом опри треба писати до їхнього розділу, чому цього не вказано в правилах? Тим більш я просто намагався добитись опри через адмінів. Щодо порушень, на моєму фрапсі порушень і не повино було бути, він був зробленний як доказ того що мене на справді посадили. Пропоную не продовжувати наш діалог, та зачекати відповіді

Останнє редагування:

Egor_Utokin

Слава Україні
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
27
Реакції
9
Бали
11
Вибачаюсь але я хотів доповнити, щодо доказів до мого порушення оск та тд. Якщо б я був не ввічливою людиною, то я міг просто написати що я цього не робив, а у вас ніяких доказів не було б, тому що відео від 3 особи.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі