Відмовлено Вадим Садівський // Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Вадим Садівський
  2. Особистий нікнейм: Артур Мушта
  3. Суть скарги: Я хотів би звернутися до вас із проханням щодо перегляду ситуації, яка склалася під час гри. Розумію, що правила серверу є обов’язковими для всіх гравців, і визнаю свою провину у порушенні правила щодо ДМ у ЗЗ (зеленій зоні). Проте вважаю, що ця ситуація є доволі спірною та вимагає додаткового розгляду.

На момент події я писав кримінальну справу та знаходився в грі в режимі АФК на території Епіцентру в місті Київ. До мене підійшов гравець у початковому скіні та почав мене бити. Я почув звуки ударів, звернув документи та повернувся до гри, побачивши, що моє здоров’я майже закінчилося. Щоб уникнути смерті, я використав аптечку, а також М4 для самозахисту, що, на жаль, порушило правило ДМ у ЗЗ.

В результаті я отримав покарання у вигляді варну, і, хоча я розумію, що воно було видано відповідно до правил, вважаю ситуацію несправедливою, оскільки гравець, який першим почав бійку, не отримав жодного покарання. Я не мав наміру порушувати правила серверу, а лише захищався, щоб не померти.

У зв’язку з цим прошу адміністрацію розглянути можливість змінити покарання з варну на jail, оскільки я щиро визнаю свою провину і надалі обіцяю уважніше дотримуватися правил серверу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нижче
  5. Дата походження: 24.11.2024

Вкладення

• mta-screen_2024-11-25_22-17-23.png
    mta-screen_2024-11-25_22-17-23.png
    1.2 Mб · Перегляди: 54

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, було чітко зафіксоване саме ваше порушення, порушення гравця який вас "бив" я не бачив. Ви маєте розуміти що оскарженню такі покарання не підлягають. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі