Відмовлено Вадим Топорацький//РП біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
40
Реакції
31
Бали
23
мене звати вадим топорацький народився 20.05.2011 у місті київ район поділ виріс між старими будинками базарами і залізничними коліями мама працювала на залізниці з ранку до ночі батька не було з самого дитинства зник ще коли мені було три роки мама тягнула все сама я з малку бачив її втомлену але вперту і для мене вона завжди була прикладом спочатку школа я не дуже вчився але технічні предмети давались легко бо мені завжди хотілось щось крутити ремонтувати збирати руками після дев’ятого класу вступив у транспортний коледж де вже серйозно почав вчитись на техніка по обслуговуванню рухомого складу з першого курсу показав себе нормальним пацаном не сачкував ходив на практики працював руками мені було реально цікаво не просто сидіти в кабінеті а бачити як усе працює як гальма підключаються як колісні пари перевіряються перші поїздки були разом з майстрами я мовчав слухав і робив те що скажуть далі вже почали довіряти давали окремі задачі працював як на пасажирських складах так і на вантажних складав звіти оглядав вагони міняв деталі чистив системи іноді ночував прямо в депо бо не було сенсу їхати додому пам’ятаю як взимку був сильний мороз поїзд зламався прямо на перегоні і ми з напарником пішки через поле тягнули інструмент щоби відремонтувати вузол прямо на місці тоді зрозумів що це робота не для слабких але я не здався зараз вже офіційно працюю техніком маю стаж і знаю своє діло від а до я люди приходять і йдуть а я залишаюсь бо люблю це люблю коли після моєї роботи поїзд їде і все працює як годинник я не герой я просто звичайний хлопець який вибрав шлях без понтів без показухи але чесно і з руками які щось варті іноді думаю про майбутнє хочу з часом відкрити свою маленьку майстерку або піти далі на вищу категорію може навіть колись вчитись на машиніста але поки працюю на техніці вдосконалююсь і набираюсь досвіду бо розумію що тут помилок не прощають кожна перевірка кожна заміна це відповідальність я не лізу в ліві теми мене не цікавить кримінал чи якісь мутки я бачив як воно закінчується а мені треба стабільність і впевненість у завтрашньому дні і коли я стою біля складу і бачу як вагон готовий до рейсу мені не треба аплодисментів я просто знаю що зробив свою справу як треба

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю Шановний Гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі