Вадік Чіка
той самий Дєд Без Рево
- Реєстрування
- 2 Жов 2022
- Дописи
- 18
- Реакції
- 78
- Бали
- 16
1. Загальна інформація
- ПІБ: Чіка Вадік Григорієвич
- Стать: Чоловіча
- Дата народження: 27.01.1997
- Вік: 28
- Місце народження: Київ
- Національність: Українець
- Місце проживання: Київ
- Сімейний стан: Не одружений
- Зріст та вага: 178 см, 110 кг
- Колір очей: Голубі
- Зачіска: Шопопало
- Статура: Сильна
- Відмітні знаки: Тату на сідниці у вигляді надпису: DeadBezRevo
- Захоплення: Політологія та право
2. Сім’я
- Мати: Ірина Чіка
- Батько: Гриша Литвиненко (Чіка)
- Дід: Вадік Блажений
Чому у них різні прізвища? Це одна з найбільших сімейних таємниць, відповідь на яку знає лише дід, але давно її забув.
3. Дитинство та виховання
Вадік виріс під опікою свого діда, Єпископа Церкви Гєймерського патріархату – Вадіка Блаженного.Вихованням займався саме дід, бо батьки були надто зайняті. З малих років у Вадіка проявилася здатність переконувати людей у будь-чому.
- У 5 років створив мікро-уряд з плюшевих іграшок.
- У 7 – вимагав у діда підвищення зарплати за миття посуду.
- Організував пісочну революцію, переконавши сусідських дітей, що монополія на пісочницю – це шлях до диктатури.
- У 10 років написав першу політичну програму, де пояснив, чому діти мають право на додаткові канікули.
- У 12 років спробував відкрити власну партію в школі, але дирекція заблокувала його ініціативу.
- В юності написав лист президенту з вимогою переглянути систему шкільних оцінок.
4. Освіта та юність
- Школа: Довів учителю права, що домашнє завдання – незаконна примусова праця.
- Університет: Обрав юридичний факультет, але замість навчання створював власні закони.
- Студентська активність: Відкрив підпільний клуб юридичних дебатів у гуртожитку.
- Теледебати: Запросили на ефір, де замість відповідей на питання він замовив бургери, картоплю фрі та колу.
- Під час навчання: Очолив студентський страйк, вимагаючи полегшення навчальної програми.
- Захоплення: Окрім юриспруденції, активно вивчав риторику, публічні виступи та маніпулятивні техніки впливу на людей.
5. Доросле життя та кар’єра
Випробував себе в різних сферах:- 📱 Експерт з будь-яких питань у TikTok – розповідав про політичну свідомість.
- 📖 Вуличний лектор – читав лекції про політичну нестабільність біля маршруток.
- 🎤 Юридичний стендапер – отримав бан за жарт: «Закон, як мій ранок – не завжди працює».
- 🎶 Реп-батлер – зачитав «Демократія – це…», але в нього полетів помідор.
- Спроба у політиці: Запустив кампанію, де обіцяв реформувати закони так, щоб усі могли спати довше.
- Посада: Підполковник поліції міста Київ (північна Україна).
- Стиль роботи: нестандартний – може замість арешту прочитати лекцію про права людини.
- Прізвисько: «Голубий Грім», бо затримав злочинця лише поглядом і чашкою холодної кави.
- Унікальні методи роботи: Використовує психологічний тиск, інтелектуальні провокації та нестандартні переговорні техніки.
- Досягнення: Запровадив експериментальний підхід до розкриття злочинів за допомогою логіки та сарказму.
6. Цікаві факти
✅ Завжди має план Б, який такий самий, як план А, але з іншими словами.✅ Його улюблений напій – Revo, бо кава – для слабаків.
✅ Головна зброя – аргумент (іноді кастет, але тільки в крайньому випадку).
✅ Найбільший страх – прокинутися у світі, де нема політики.
✅ Дивиться засідання Верховної Ради як комедійне шоу.
✅ Одного разу виграв дебати, навіть не знаючи теми.
✅ Має кота на ім’я Конституція, щоб казати: «Я завжди дбаю про Конституцію».
✅ У шкільні роки організував підпільний ринок шпаргалок, але сам ними не користувався.
✅ Колекціонує незвичні судові справи та іноді розбирає їх у вільний час.
✅ Володіє унікальним даром – може говорити годинами і при цьому нічого не сказати.
7. Життєве кредо
«Якщо закони не працюють – то чому я маю?»
Останнє редагування: