В очікуванні Важлива інформація про нові закони

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
228
Бали
81
Чому бізнесмени в грі повинні терпіти і мовчки погоджуватись з новим законом на 04 сервері (цей закон скоро буде на всіх серверах, з самого низу прикріплю посилання). Навіть коментарі на форумі закрили. Який нам інтерес віддавати кожного дня по 10% з прибутку бізнесу, де взагалі таке є, президент загрався і забув, що це просто гра? Ще й робити звіти, для мене особисто це не проблема, а для гравця якому 10 років і він купив бізнес це буде дуже великою проблемою. В кожного з нас є набагато важливіші справи - робота, навчання і тд. Пропоную не робити безглуздих дій, бо логічно, що бізнесмени будуть підіймати ціни на товари або закривати свої бізнеси, а з конфіскуванням бізнесу це взагалі цирк. Для бізнесменів це суттєвий мінус так як в них будуть забирати гроші, а для споживачів це буде стовідсоткове підвищення цін. 10% з бізнесу жодним чином не вплинують на економіку, зробіть так, щоб в казну йшли кошти з оренди авто, оренди бізнесу, оренди житла, спавну авто (1 тисяча в телефоні), штрафи з угону авто за пошкодження ТЗ, кейсів з деталями в тюнінг центрі, контейнерів у порту, продажу номерних знаків у МВС, отримання прав у автошколі і тд., а не просто забирати у багатих і віддавати бідним. Надіюсь на чесніть і прозорість нашої адміністрації і те, що ця скарга не буде видалена. Закон повинен прийматись верхновною радою і депутатами, а не просто бути висмоктаним з пальця.
Посилання на закон

Останнє редагування:

Михайло Барінов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
214
Реакції
303
Бали
108
Подивіться, що я пропоную та проголосуйте це змінить гру на краще

Микoла Дайшенко

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
326
Реакції
530
Бали
138
Чому бізнесмени в грі повинні терпіти і мовчки погоджуватись з новим законом на 04 сервері (цей закон скоро буде на всіх серверах, з самого низу прикріплю посилання). Навіть коментарі на форумі закрили. Який нам інтерес віддавати кожного дня по 10% з прибутку бізнесу, де взагалі таке є, президент загрався і забув, що це просто гра? Ще й робити звіти, для мене особисто це не проблема, а для гравця якому 10 років і він купив бізнес це буде дуже великою проблемою. В кожного з нас є набагато важливіші справи - робота, навчання і тд. Пропоную не робити безглуздих дій, бо логічно, що бізнесмени будуть підіймати ціни на товари або закривати свої бізнеси, а з конфіскуванням бізнесу це взагалі цирк. Для бізнесменів це суттєвий мінус так як в них будуть забирати гроші, а для споживачів це буде стовідсоткове підвищення цін. 10% з бізнесу жодним чином не вплинують на економіку, зробіть так, щоб в казну йшли кошти з оренди авто, оренди бізнесу, оренди житла, спавну авто (1 тисяча в телефоні), штрафи з угону авто за пошкодження ТЗ, кейсів з деталями в тюнінг центрі, контейнерів у порту, продажу номерних знаків у МВС, отримання прав у автошколі і тд., а не просто забирати у багатих і віддавати бідним. Надіюсь на чесніть і прозорість нашої адміністрації і те, що ця скарга не буде видалена. Закон повинен прийматись верхновною радою і депутатами, а не просто бути висмоктаним з пальця.
Посилання на закон
"Закон повинен прийматись верхновною радою і депутатами, а не просто бути висмоктаним з пальця."
А хто сказав що він взятий з пальця? Цей закон був розглянутий на Парламенті, та за нього голосували.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123

Шановний Гена Цидсербов, в Вас також є можливість приймати участь у прийнятті законів на 04 сервері, подавши заявку у парламент, якщо ви так піклуєтесь про інших громадян.
А оці крики про те що все в житті не справедливо, що усі погані лище я Д'артаньян не до чого не приведуть, якщо ви не будете приймати участі у життєвих процессах для усього серверу.​

Гарної Вам гри, та життя на РП проекті, бажаю багато грошей та щоб усі були здобуті законним шляхом (бо перевіремо :) )​

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
228
Бали
81

Шановний Гена Цидсербов, в Вас також є можливість приймати участь у прийнятті законів на 04 сервері, подавши заявку у парламент, якщо ви так піклуєтесь про інших громадян.​

А оці крики про те що все в житті не справедливо, що усі погані лище я Д'артаньян не до чого не приведуть, якщо ви не будете приймати участі у життєвих процессах для усього серверу.​

Гарної Вам гри, та життя на РП проекті, бажаю багато грошей та щоб усі були здобуті законним шляхом (бо перевіремо :) )​

Я продавав зброю і заробив на цьому кошти, шо мені зробите?

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
228
Бали
81

Шановний Гена Цидсербов, в Вас також є можливість приймати участь у прийнятті законів на 04 сервері, подавши заявку у парламент, якщо ви так піклуєтесь про інших громадян.​

В парламенті не зароблю стільки скільки лідером клану або власником бізнесу. До речі я, разом з моїми друзями-власниками бізнесу вже активно беремо участь в житті серверу, це помітно по нових цінових впровадженнях, раніше могли купити за 1 пейдей 3 ремкомплекти і ще залишилось би на пиріжок, але це ж не влаштовує, бо ми не платимо пеню в казну, тепер за 1 пейдей купите 0 ремкомплектів, зате 10% піде в казну.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
В парламенті не зароблю стільки скільки лідером клану або власником бізнесу. До речі я, разом з моїми друзями-власниками бізнесу вже активно беремо участь в житті серверу, це помітно по нових цінових впровадженнях, раніше могли купити за 1 пейдей 3 ремкомплекти і ще залишилось би на пиріжок, але це ж не влаштовує, бо ми не платимо пеню в казну, тепер за 1 пейдей купите 0 ремкомплектів, зате 10% піде в казну.
Раджу Вам ознайомитись з Законопроектами на майбутьнє перед тим як завишати цінову політику, бо це може привести Вас та друзів до відповідальності. та одразу кажу, я Вам не погрожую, а навпаки, раджу ознайомитись, щоб ви були освідомлені із законами котрі з'являються на РП проекті, та за котрі Ви можете понести відповідальність.

Ще раз бажаю Вам гарного проведенного часу, та добрих друзів ;)

Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
22
Реакції
12
Бали
16
Раджу Вам ознайомитись з Законопроектами на майбутьнє перед тим як завишати цінову політику, бо це може привести Вас та друзів до відповідальності. та одразу кажу, я Вам не погрожую, а навпаки, раджу ознайомитись, щоб ви були освідомлені із законами котрі з'являються на РП проекті, та за котрі Ви можете понести відповідальність.

А як буде визначатися цінова політика на АЗС та продуктових магазинах? Що таке «собівартість»?

Сакура Мерссі

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
254
Реакції
142
Бали
46
Каждий день слітає мінімум 25 квартир економ класу люди їх купують і ці гроші ідуть в вітер прошу по фіксити це а шо говорити коли злітає бізнес за 5кк чи за 10

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
209
Реакції
175
Бали
88
Проти!

Закон приймається людьми

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
228
Бали
81

Уже побіг ремки ставить по +10% відсотків від ціни закупівлі

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
Уже побіг ремки ставить по +10% відсотків від ціни закупівлі
Дивно, кожного разу навіть бажаю Вам, гарного настрою та проведеного часу, а ви якось реагуете все гірше та гірше, не розібравшись не в чому, тоді якщо ви мені так відповідаете, і я Вам дам ще одну пораду:
  • Перед тим як щось казати чи писати перед усіма, ознойомлюйтесь із тим що написано, інакше ви можете залишитись на посміховисько перед усіма, та Вас не будуть сприймати навіть ті, хто вважає Вас достойною людиною.
Що ви і зробили зараз. Ви почули лише те, що Вам хтось сказав, та не зробивши жодного висновка самостійно вирішили писати неаби що. Чому я вирішив що ви не ознайомлювались із текстом? Я вірю що ви вумна людина, та не могли перечитавши текст закону зробити такі висновки, але якщо я в Вас помилився, я прошу вибачити мене!

Та щоб ви не казали, я все одно побажаю Вам гарного настрою, та добрих друзів на нашому проекті! ;)

Останнє редагування:

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
За!

По-перше,
від бізнесу власники не отримують у повному обсязі прибуток, а отримують лише відсоток від певної купівлі. Отже, логічно що ці кошти з покупки, які не потрапляють на рахунок, вже працюють як сплата певного податку. Навіщо сплачувати податок двічі?

По-друге, врахуємо те, що велика частина прибутку йде на замовлення продукції.

По-третє, відсоток дуже завеликий, враховуючи все перераховане вище, чистого особистого прибутку майже не залишається, тобто сенсу купівлі бізнесу за таку велику ціну на аукціонах та у інших гравців немає ніякого.

Також хочу додати, що це лишня трата часу кожні 5 днів подавати звіти і сплачувати. У всіх є важливі справи в житті, робота, навчання, а гра це спосіб гарно провести час, розслабитись та відволіктись, а не вираховувати податки і сплачувати на руки державним структурам на премії і підвищену зарплату.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі