Розглянуто Валерия Тимошик покрывает Серго Голд который не видит не слышит порушень для Сергія Коваленка!!!Не для Тимошик и Голда!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Козаченько

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
78
Реакції
44
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Валерия Тимошик Серго Голд
  2. Особистий нікнейм:Олексій Козаченько
  3. Суть скарги:.Дають Варн потім пишу скаргу на адміна Варн знімають ,в порушеннях діях адміна він не бачив.Після спілкування з Серго Голд в дс дав мені ще бан за те що я вказав на те що він не бачив порушення з боку Дмитра Мужнього повний фрапс він сказав що дивився но порушення з боку поліції він непобачив. За свої слова готов нести відповідальніть!!Якщо я брешу баньте мене на 6000 д ,Тимошик как всегда даже не захотела разбираться просто закрила),Звертаюсь до Вас з останньою надією на справедливість! Якщо знову закроете просто с форума меня удаляйте тут правды не має!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ксавье-Брукс-покривае-оборотней-в-погонах-некоректно-розглянута-скарга-для-Дениса-Тимошика.260329/
  5. Дата походження13,02,25

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Ваша скарга була розглянута об’єктивно, і рішення щодо вас прийняте вірно.

Поліцейський, на якого ви скаржитесь, не має стільки порушень, скільки було зафіксовано у вас. До того ж, Дмитро отримав покарання, тому твердження про упередженість адміністрації безпідставне.

Щодо вашого блокування - ваше спілкування в Discord та загальний тон вашої поведінки свідчать про відсутність конструктиву та небажання дотримуватись правил. Якщо адміністрація ухвалила рішення про блокування, значить, для цього були підстави.

Ваші слова з приводу видалення з форуму чи ультимативні заяви не впливають на об’єктивність розгляду вашої скарги.
Якщо у вас є конкретні аргументи, викладіть їх без емоційного тиску. В іншому випадку – дотримуйтесь правил UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі