Відмовлено Валерка Золдік//Неправельний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Валерка Золдік
  2. Особистий нікнейм: Катальд Лютий
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Сьогодні данний адміністратор перевірив скарги від мене на гравця Артьомка Лютейший. Данний адміністратор видав варн так як мені так як і Артему, у мене питання до данного адміністратора чому мені за DB коли я випадково 1 раз врізався було видано варн , але коли гравець на якого була подана скарга робив DB спеціально 6 раз!!! Я вважаю що це можна враховувати як Масовий DB і за це уже дається варн, але тоді чому видали варн мені? Коли DB не вважається серйозним порушенням доказам є данна скарга - жмяк, де дуже добре видно що на той момент ГС неоф. написала що DB не є серйозним порушенням.
    Також чому данний адміністратор не видав покаранна за провокацію?
    Коли Артем сказав наступне.
    Цитую:
    -А що в тебе голос такий? Ти ж злюка-злюка-злюка!
    -Про#ли стайкбол 10-5.
    Також адміністратор міг видати покарання за неадеватні висловлювання, але чомусь цього не зробив, та ще нажаль чомусь не вніс це в скаргу але данний гравець , на якого була подана скарга злетів з моста і поїхав далі тобто він ще б мав отримати покарання Non rp.
    Покищо варн не був виданий , тому прошу перерозгляд скарги, тому адміністратор багато чого пропустив. також ця скарга на оскарження варну.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Посилання на скаргу:
    жмяк
  5. Дата походження: 29.08.2024

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор видав всі покарання вірно.
Замість того, щоб порушувати могли б написати в репорт та повідомити про порушення.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі