Відмовлено Валерчік Залужний/6.27 + 6.33.4.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Заборний

Центральна Україна [01]
Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
281
Реакції
211
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Максим Заборний
2. Нікнейм порушника: Валерчік Залужний 216948
3. Суть скарги:

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо. | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

4. Доказ порушення (скриншот/відео): Click
5. Дата порушення: 15.01.26

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
127
Реакції
140
Бали
48
Пояснюю сітуацію,так как скарга на мене.
Я під'їхав на перехрестя смерті,включив аварійкую,мене ніхто не зупиняв,поліцейських навіть поблизу не було,я зупинився і відійшов по справам від комп'ютера на декілька хвилин. Потім майже одразу вимкнули світло,бо я з Київа і в нас вже тиждень майже його нема.(Пробєйте по логам)
Далі,мені скидають відкат хлопці,що купа поліцейських автівок під'їхали до мого авто і поліціант почав проводити рп відігровку з гравцем який перебуває в афк(тобто зі мною).
Зауважу,що відео поліцейського є обрезаним,ситуація не повна.
Можете вже треба вивчити,що неможна зупиняти і кідати пурс на авто,яке стоїть і не рухається і не можно проводить будь які дії з гравцем афк.
Наполягаю,для розгляду даної скарги,адміністрацію запросити повний відкат сітуації у поліцейського. Як він зупиняв мене,кидав пурс на авто ,коли я просто стояв в нерухомій машині афк.
В мене по 2-3години дають світло кожен день,а виходить я не можу грати і мені не комфортно грати,коли самі НПУ порушують без наказано,а гравці страдають.
До Уваги Адміністратора який буде розглядати цю скаргу-зробіть все по правилам і по закону.
Дякую за увагу!)

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
881
Реакції
290
Бали
123
Вітаю
Розглянушви вашу скаргу виношу свій вердикт

Замітивши увагу! що написав гравець на якого саме ця скарга,прописав ситуацію (зверху)

Прошу гравець на дати повний відео запис фрапсу та переподати скаргу на гравця .
Зверніть увагу! на правила подачи скарг одже
виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння
Скарга не підлягає до розгляду тому

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі